Maya

Kosmetisk sygeplejerske
& underviser

Sygeplejersken

Maya er uddannet på Københavns Professionshøjskole og autoriseret sygeplejerske hos Socialstyrelsen i Sverige.

Hun er resultatskabende og erfaren kosmetisk sygeplejerske, med den rette “bedside manner” samt øje for detaljen. Hun har dybdegående teoretisk viden samt omfattende praktisk erfaring gennem mere end sine 25.000 udførte kosmetiske behandlinger, ved brug af bl.a. laser og injektionsmetoder.

Hun er ikke blot grundlæggeren af NOIR by M, men også en inkarneret “fagnørd” der løbende deltager i kongresser inden for æstetisk medicin. Hun elsker sit arbejde hvilket giver sig udtryk i hendes tusindvis af tilfredse patienter.

Ydermere fungere hun som ledende underviser i Akademi Noir, hvor hun uddanner kosmetiske læger og sygeplejersker, inden for teoretisk, såvel som praktisk oplæring i laser- og injektionsbehandlinger.

Martin

Speciallæge i dermato-venerologi
& klinisk lektor

Speciallægen

Martin er uddannet ved Københavns Universitet og autoriseret læge hos Socialstyrelsen i Sverige.

Han er en erfaren overlæge med speciale i dermato-venerologi (hudlæge), Mohs kirurg samt klinisk lektor ved Københavns Universitet. I 2011 erhvervet han en Ph.d. grad inden for sygdommen modermærkekræft og forfatter til 15 videnskabelige artikler.

Han har oparbejdet en solid erfaring indenfor behandling af hudsygdomme og generelle hud-problematikker. Han har arbejdet på plastikkirurgisk afdeling på Rigshospitalet i København og er foruden sin rolle som speciallæge hos NOIR by M, også fungerende overlæge på Bispebjerg Hospital, der er ét af Danmarks største hospitaler.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off