Maya Ryttare

Stifter, behandler & underviser

Maya er uddannet på Københavns Professionshøjskole og legitimeret hos Socialstyrelsen i Sverige.

Hun er resultatskabende og erfaren kosmetisk behandler, med den rette “bedside manner” samt øje for detaljen. Hun har dybdegående teoretisk viden samt omfattende praktisk erfaring gennem mere end sine 40.000 udførte kosmetiske behandlinger, ved brug af bl.a. laser og injektionsmetoder.

Hun er ikke blot stifter af NOIR by M, men også en inkarneret “fagnørd” der løbende deltager i konferencer inden for æstetisk medicin. Hun elsker sit arbejde hvilket giver sig udtryk i hendes tusindvis af tilfredse patienter.

Ydermere fungerer hun som ledende underviser i Akademi Noir, hvor hun uddanner læger og sygeplejersker, inden for teoretisk, såvel som praktisk oplæring i laser- og injektionsbehandlinger.

Martin Glud

Speciallæge i dermato-venerologi
& klinisk lektor

Martin er uddannet ved Københavns Universitet og legitimeret læge hos Socialstyrelsen i Sverige.

Han er en erfaren overlæge med speciale i dermato-venerologi (hudlæge), Mohs kirurg samt klinisk lektor ved Københavns Universitet. I 2011 erhvervet han en Ph.d. grad inden for sygdommen modermærkekræft og forfatter til 15 videnskabelige artikler.

Han har oparbejdet en solid erfaring indenfor behandling af hudsygdomme og generelle hud-problematikker. Han har arbejdet på plastikkirurgisk afdeling på Rigshospitalet i København og er foruden sin rolle som speciallæge hos NOIR by M, også fungerende overlæge på Bispebjerg Hospital, der er ét af Danmarks største hospitaler.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off