Effektiv fedtreduktion

– uden kirurgi

Kender følelsen af at kigge dig selv i spejlet og tænke hvorfor kommer jeg ikke af med min mave, inderlår, flankerne bh-linjen eller andet?

Måske spiser du sundt og dyrker motion, men stadig ikke kan komme af med den lille bule på maven, eller dine “håndtag”? Uanset hvor meget du træner eller har fokus på kosten, er der visse områder på kroppen hvor du ikke kan komme af med fedtet. Her kan fedtfrysning være svaret.

null

Sikker og effektiv fedtfrysning

Fedtfrysning har været et kæmpe hit i USA i mere end 10 år, og kan nu også fås hos NOIR by M. Vi fryser fedtet væk – Ganske nænsomt, effektivt og i Malmøs bedste hænder.

Behandlingen giver op til 30% fedtreduktion pr. behandling, i det behandlede område og tager blot 60 min.

Hvad koster fedtfrysning?

Pr. behandling

fra 4 200 SEK
2.780 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Hvordan fungere fedtfrysning?

Fedtfrysning, også kaldet body-sculpting, er ekstremt populært grundet den kontrollerede måde man kan forme sin krop på. I modsætning til traditionelle vægttabsmetoder kan man med fedtfrysning reducere fedt på et bestemt område. Med fedtfrysning kan man komme af med de områder man er rigtig ked af, uden at tabe former på hele kroppen. Fedtfrysning tillader dig at “skulpturerer” din krop sådan som du selv ønsker det!

Hvor på kroppen kan du få behandlingen?

Fedtreduktion ved hjælp at fedtfrysning er velegnet til mange områder på kroppen og de mest populære kropsområder er følgende:

 • Inderside af arm (mormor arme)
 • Brystparti, mand
 • Øvre ryg
 • Ved BH stroppen
 • Bag armhule
 • Nedre ryg
 • Øvre mave
 • Nedre mave
 • Flanke (kærlighedshåndtag)
 • Baller
 • Inderlår
 • Yderlår
 • Baglår
 • Inderside af knæ

CLATUU 360

CLATUU 360 fungerer, i modsætning til andre metoder som f.eks. Coolsculpting eller Cooltech, ved at applikatoren fryser med 360 C⁰ og ikke 180 C⁰, dvs. at det behandlede område får en mere optimal effekt. En anden forskel mellem disse metoder er at CLATUU 360 fryser ned til -9 C⁰ og ikke -7 C⁰, hvilket giver en fedtreduktionen på op til 30% og ikke 20-25%. Ved behandling med CLATUU 360 er du 100% garanteret, at du ikke for forfrysninger på behandlingsområdet. Dette resultere i at man allerede ved første behandling, de efterfølgende 4-12 uger taber mellem 3-10 cm på det behandlede område.

Konsultation

Inden behandling skal du til en obligatorisk konsultation. Såfremt det ønskes og der er booket tilstrækkelig tid, kan behandlingen udføres straks efter.

Behandling

Behandlingen tager ca. 60-120 minutter afhængig af antal behandlingsområder. Kort inden behandlingen udfyldes der en journal, der tages før-billeder, behandlingsområdet måles og der repeteres hvilke områder der skal behandles. Applikatorer bliver påsat og derefter suger fedtet op, hvorefter fedtet fryses ned til -9 C⁰. Patienter beskriver denne proces som lidt ubehageligt i 2 minutter, hvorefter vævet bliver “bedøvet” pga. nedfrysning.

De første resultater kommer allerede efter 4 uger og den fulde effekt kan ses efter 12 uger. Det er vigtig at man masserer det behandlede område dagligt og indtager tilstrækkeligt væske. Effekten af behandlingen er permanent. Vi behandler max. 3-4 områder pr. behandling eller max. 6 håndtag/påsætninger pr. behandling. Behandlingen kan gentages efter minimum 4 uger fra forrige behandling. Der kan max. udføres 4-5 behandlinger i alt, på samme behandlingsområde. Intervallet mellem hver behandling samt antallet af behandlinger, vurderes af vores sundhedspersonale, ud fra den enkelte patient.

Efterkontrol

4 uger efter behandling skal du til en obligatorisk efterkontrol og igen 12 uger efter.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off