Injektionsbehandling

Kender du følelsen af at kigge i spejlet og ikke rigtigt genkende dig selv; Eller at du fremstår mere træt/sur, selvom du føler dig glad indeni? Bliv den bedste version af dig selv hos NOIR by M.

null

Rynkebehandling med Botox

Reducer rynker og linjer med botulinumtoksin.

Få ekstra volume med fillers

Ansigtskonturering og behandling af rynker / ar.

Øvrige injektionsbehandlinger

Øvrige avancerede injektionsbehandlinger.

Hvad gør botox og filler?

Injektionsbehandlinger er med til effektivt at reducere rynker der er opstået over tid, og bremser aldring tegnene uden brug af kirurgi. Vores behandlere er specialuddannet læger og sygeplejersker inden for æstetiske behandlinger med botox og fillers. Vi anvender veldokumenteret metoder og videreuddanner os løbende inden for nyeste teknikker.

Forskellen på rynker

Der findes statiske rynker og mimiske rynker, hvilket ofte forveksles.

Statiske rynker er altid synlige, også når der ikke sker en bevægelse. De er således synlige uanset om du smiler, griner eller bliver vred. Statiske rynker har ofte sat sig fast over tid og opstår almindeligvis med alderen, ved vægttab eller livsstilsændring.

Til behandling af statiske rynker anvendes ikke-permanent filler, der i daglige tale ofte kaldes “Filler”. Filler er en gel bestående af hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyren produceres allerede naturligt i kroppen bl.a. i hud og brusk. Den er med til at smøre dine led og udfylde mellemrummet i kroppens netværk af kollagen og elastin tråde.

Filleren binder kroppens væske til sig og er med til at gøre huden mere stram og fast. Injektioner med filler er med til at rekonstruere hudens fasthed, tilføre volumen og hydrere huden.

Mimiske rynker opstår pga. mimik og generel bevægelse i ansigtet over længere tid. Rynkerne kommer primært til udtryk ved bevægelse, f.eks. i form af smilerynker eller vredesrynker. Mimiske rynker kan reduceres ved injicering af stoffet botulinumtoksin, hvilket også populært sagt kaldes “Botox”. Botox er en velafprøvet behandlingsmetode som giver et naturligt resultat og yngre udseende.

“Botox” er det mest kendte varemærke på markedet der indeholder stoffet botulinumtoksin type A og produceres af Allergan. I Skandinavien hedder produktet Vistabel. Botulinumtoksin findes også i andre kendte varemærker som f.eks. “Azzalure” der produceres af Galderma. botulinumtoksinets opgave er at blokere nervesignalet til musklen, så der ikke sker en sammentrækning.

Resultatet bliver en mere glat og ensartet hud.

Konsultation

En god relation mellem behandleren og patienten, bygger i høj grad på fortrolighed, tryghed og god kemi. Inden du kan blive behandlet, skal du komme til en obligatorisk konsultation hos legitimerede behandlere, bestående af sygeplejersker eller læger.

Ved konsultationen vil du sammen med vores behandler udfylde et helbredsskema og får udleveret patientinformation, som du vil blive bedt læse igennem. Vi gennemgår sammen dine mål, ønsker og forventning til behandlingen, hvor du kan stille spørgsmål til behandlingen. Vores behandler vil afslutningsvis gennemgå dine helbredsoplysninger og eventuel medicinering, og ud fra dette tage stilling til hvorvidt du kan modtage den pågældende behandling.

Du må gerne medbringe en pårørende eller ven/veninde i forbindelse med konsultationen. Hvis du efter udført konstulation ønsker at få udført behandlingen, skal der bookes en ny separat tid til selve behandlingen, hvilket skal være minimum 48 timer efter udført konsultation, jf. gældende lovgivning i Sverige. De 48 timer kaldes også “betænkningstid” og er gældende for alle injektionsbehandlinger.

Værd at vide

For at minimere risikoen for blå mærker ved injektionsbehandling med botulinumtoksin, skal du undgå at indtage blodfortyndende midler 1-2 uger forinden din behandling, herunder fiskeolie, ingefær og hvidløg. Vi tilbyder ikke behandling med botulinumtoksin eller filler til gravide/ammende. Husk at informere hvis du har muskel- eller nervelidelser.

Efterkontrol

Hos NOIR by M er en efterkontrol obligatorisk, hvilket foregår 2-3 uger efter din behandling. Til efterkontrollen vil vores behandler kvalitettjekke resultatet og evaluere sammen med dig som patient, hvilket giver dig en optimal patientsikkerhed og kvalitetssikring.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off