Hudplejeprodukter

Hudpleje er en vigtig del af din behandlingsprocess.

Vidste du at huden kroppens største organ? Prøv bare at tænke på alle de funktioner, din hud er i stand til at styre for dig, det er ret imponerende!

null

Alle de ting din hud sørger for at regulere, herunder kropstemperaturen ift. varme/kulde samt regulering af fedtproduktionen. Derudover beskytter din hud dig mod udefrakommende faktorer – det er da vildt, ikke sandt.

Hos NOIR har vi nøje udvalgt de varemærker som vi fører i både klinikken.

pHformula
ME LINE
Lycon
Forever
Teoxane

Vigtigheden i hudpleje

Hudpleje er ikke bare hudpleje. Det er vigtigt, at du anvender de rigtige hudplejeprodukter. Gør du ikke dette, risikerer du at ødelægge din hud mere, end du gavner den. Faktisk kan det gå så galt, at du oplever problematikker med blandt andet urenheder, rødme eller irritation i huden. Men når det gøres korrekt udgøre det ofte halvdelen af dit behandlingsresultat.

Næsten alle vores behandlinger der udføres i klinikken, kræver efterbehandling og hjemmebehandling for at forhindre gener, som f.eks. indgroet hår i forbindelse med laserbehandling, bevare og/eller forlænge varigheden af de opnået resultater, ved injektionsbehandling med botox og fillers, eller vedligeholdelse af Hydro treatment etc.

Konsultation

Hudpleje behøver ikke være besværligt eller tage lang tid – det kan sagtens gøres hurtigt og effektivt. Køber du hudplejeprodukter hos NOIR, får du altid en professionel og ordentlig vejledning i brugen af produktet. Anvendes produkterne korrekt og sættes tingene i system, kan det både være effektivt og tidsbesparende.

Vores dygtige team står klar til at rådgive og vejlede dig på vejen til pænere, sundere og mere lækker hud.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off