Registreret hos Socialstyrelsen og IVO

Alle kosmetiske behandlinger hos NOIR by M i Malmø, udføres udelukkende af specialuddannede læger og sygeplejersker, der er legitimeret hos Socialstyrelsen i Sverige. Klinikken er ydermere registreret hos IVO (Inspektionen för vård och omsorg).

null
Socialstyrelsen og IVO (Inspektionen för vård och omsorg)

Socialstyrelsen og IVO (Inspektionen för vård och omsorg), er svenske myndigheder som udvikler og regulerer den sundhedsfaglige branche, herunder sygehuse og kosmetiske klinikker i Sverige.

Formålet med Socialstyrelsen er at føre et register over sundhedsfaglige personale som arbejder i Sverige. Socialstyrelsen udsteder svensk legitimation til f.eks. læger og sygeplejersker, samt forvalter retningslinjer og retlige vurderinger inden for den sundhedsfaglige sektor i Sverige, med henblik på at sikre patientsikkerheden. Formålet med IVO (Inspektionen för vård och omsorg) er tilmed, at føre et register over sundhedsfaglige sektor i Sverige, herunder f.eks. sygehuse og kosmetiske klinikker.

NOIR by M er en seriøs klinik hvor patientsikkerheden prioriteres højt- Vi har derfor følgende procedure med hensyn til håndtering av vores patienter i klinikken.

  • Obligatorisk konsultation før/efter udført behandling.
  • Alle behandlinger er omfattet af klinikkens patientforsikring (Folksam).
  • Klinikken er registreret som et behandlingssted hos Socialstyrelsen.
  • Klinikken er registreret som et behandlingssted hos IVO (Inspektionen för vård och omsorg).
  • Klinikken har en registreret virksomhedsansvarlig speciallæge.
  • Kosmetiske behandlinger som f.eks. injektionsbehandling med ikke-permanent filler, botulinumtoksin (botox) eller behandling med laser / IPL, udføres udelukkende af legitimerede og specialuddannede læger og sygeplejersker.
  • Journalføring af behandlede patienter, herunder før/efter fotos.

NOIR by M overholder alle gældende krav og retningslinjer fra Socialstyrelsen og IVO (Inspektionen för vård och omsorg) i Sverige.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off