Coronavirus

Vigtig information til patienter der påtænker at booke en ny tid eller til eksisterende patienter der allerede har en aftalt tid hos NOIR by M i Malmø.

null

Senest opdateret 31. oktober 2020

Vi tager et socialt ansvar

Vigtig information vedr. Corona / COVID-19

Der kan i nævnte periode forekomme aflysninger med kort varsel, i forhold til en Corona situation vi står overfor i Sverige, såvel som globalt.

De af vores patienter samt vores primære personale der rejser mellem Danmark og Sverige, er tilmed berørt af midlertidige skærpede regler for grænsekontrol. Såfremt det Svenske, såvel som Danske udenrigsministerium indskærper reglerne for grænsekontrol yderligere, kan det muligvis blive vanskeligt at krydse grænsen og hvis at grænserne lukker helt, kan vores personale ikke møde ind på arbejde.

Hos NOIR by M i Malmø har vi besluttet at holde foreløbigt åbent indtil videre, men under skærpede forholdsregler til gavn for patientsikkerheden.

Ind- og udrejse af Sverige

Udenrigsministeriet i Danmark har pr. 9. juli lempet reglerne for ind- og udrejse af Sverige, herunder Skåne, hvor Malmø tilhører. De danske myndigheder opfordrer derfor ikke længere rejsende retur fra Malmø, at blive hjemme i 14 dage.

Planlagt besøg hos NOIR by M i Malmø:

Vi beder dig som patient venligst, at ankomme alene til klinikken samt afspritte dine hænder når du ankommer i klinikken.

Symtomer

Symptomer pĂĄ Corona / Covid-19:

  • Feber
  • Hoste
  • Luftvejsinfektion med ondt i halsen
  • Sygdomsfølelse
  • Hovedpine
  • Muskelsmerter
  • Eller anden form for influenzalignende symptomer

Skulle du have disse symptomer på Corona, skal du ikke møde op til din aftale, da du kan risikere at smitte andre! Ring i stedet lægevagten på telefon 1813.

Samtidigt beder vi dig kontakte os pĂĄ telefon +45 88 24 74 04, sĂĄ vi kan rykke din aftale.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off