COVID-19

Vigtig information til patienter der påtænker at booke en ny tid eller til eksisterende patienter der allerede har en aftalt tid hos NOIR by M i Malmø.

null

Senest opdateret 15. juni 2022

Vi tager et socialt ansvar

Vigtig information vedr. Corona / COVID-19

Hos NOIR by M i Malmø holder vi igen åbent som normalt, men under skærpede forholdsregler til gavn for patientsikkerheden. De sikkerhedsmæssige hensyn til vores patienter og personale er vores højeste prioritet, og vi følger nøje gældende anbefalinger og retningslinjer fra Folkhälsomyndigheten i Sverige.

Vaccination

Hos NOIR by M har vi gjort følgende forholdsregler gældende for: 2 uger inden og 2 uger efter at du er blevet vaccineret mod COVID-19, kan du ikke modtage behandling i klinikken. Dette gør sig tilmed gældende for alle vacciner, herunder f.eks. TBE og HPV.

Dette er en vigtig sikkerhedsforanstaltning for at dit immunforsvar er 100 %, nĂĄr du tager bliver vaccineret eller modtager behandling i klinikken.

NĂĄr du skal booke en tid til behandling i klinikken, sĂĄ husk at sikre de 2 ugers overholdes samt informere os om vaccinationen.

Såfremt du allerede har booket tid til en behandling i klinikken og kan se den kollidere med din vaccination, skal du kontakte os hurtigst muligt, så hjælper vi dig med at ombooke din tid.

Klinikkens forholdsregler er gældende for både første vaccinestik samt evt. efterfølgende booster vacciner.

Planlagt besøg hos NOIR by M i Malmø:

Vi beder dig som patient venligst, at ankomme alene til klinikken samt afspritte dine hænder når du ankommer i klinikken. Selv tager vi de nødvendige forbehold hos NOIR, herunder intensiveret rengøring samt ekstra afspritning.

Symtomer

Symptomer pĂĄ Corona / Covid-19:

  • Feber
  • Hoste
  • Luftvejsinfektion med ondt i halsen
  • Sygdomsfølelse
  • Hovedpine
  • Muskelsmerter
  • Eller anden form for influenzalignende symptomer

Skulle du have disse symptomer på Corona, skal du ikke møde op til din aftale, da du kan risikere at smitte andre! Ring i stedet lægevagten på telefon 1813.

Samtidigt beder vi dig kontakte os pĂĄ telefon +46 40-630 99 77, sĂĄ vi kan rykke din aftale.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off