Coronavirus

Vigtig information til patienter der påtænker at booke en ny tid eller til eksisterende patienter der allerede har en aftalt tid hos NOIR by M i Malmø.

null

Senest opdateret 19. januar 2021

Vi tager et socialt ansvar

Vigtig information vedr. Corona / COVID-19

Der kan i nævnte periode forekomme aflysninger med kort varsel, i forhold til en Corona situation vi står overfor i Sverige, såvel som globalt.

De af vores patienter samt vores primære personale der rejser mellem Danmark og Sverige, er tilmed berørt af midlertidige skærpede regler for grænsekontrol. Såfremt det Svenske, såvel som Danske udenrigsministerium indskærper reglerne for grænsekontrol yderligere, kan det muligvis blive vanskeligt at krydse grænsen og hvis at grænserne lukker helt, kan vores personale ikke møde ind på arbejde.

Hos NOIR by M i Malmø har vi besluttet at holde foreløbigt åbent indtil videre, men under skærpede forholdsregler til gavn for patientsikkerheden.

Indrejse til Sverige

Midlertidig indrejseforbud for danskere i Sverige!

De svenske myndigheder har pr. 22. december lukket midlertidigt ned for indrejsning af danskere til Sverige. Forbuddet gælder som udgangspunkt t.o.m. 21. januar 2021, men gælder dog ikke for svenske statsborgere eller danskere, som bor eller arbejder i Sverige. Samtidig er også godstransport fritaget fra indrejseforbuddet. Den midlertidige nedlukning sker af frygt for smittespredning, hvis mange danskere i traditionens tro, rejser til Sverige i julehandlen, i dec./jan.

OBS! Såfremt du har booket en aftale i perioden 19. januar 2021 t.o.m. 21. januar 2021, skal du huske at flytte din aftale til efter nævnte periode. Ring på 88 24 74 04 eller ændre din aftale online. Såfremt din aftale allerede ligger efter nævnte periode, skal du ikke foretage dig noget.

Indrejse til Danmark

Udenrigsministeriet i Danmark har pr. 11. december skærpet reglerne for ind- og udrejse af hele Sverige. Den danske ambassade i Stockholm har de seneste oplysninger om lokale restriktioner i Sverige. De danske sundhedsmyndigheder opfordrer rejsende retur fra Sverige, at blive hjemme i 10 dage (såkaldt selvisolation), men det er dog ikke et lovkrav. Såfremt du ønsker følge myndighedernes anbefaling, kan du med fordel tage en PCR-test (corona test) på fjerde dagen efter hjemkomst, hvorefter du kan afbryde din selvisolation, såfremt testen viser negativ. PCR-testen kan tages i de mange Testcentre i Danmark eller som kvik-test ved privat udbyder, hvilket dog er mod betaling, men så får du svar allerede 15 minutter senere.

Planlagt besøg hos NOIR by M i Malmø:

Vi beder dig som patient venligst, at ankomme alene til klinikken samt afspritte dine hænder når du ankommer i klinikken. Selv tager vi de nødvendige forbehold hos NOIR, herunder intensiveret rengøring, ekstra afspritning samt bestræber os på max. 1 behandler+patient i klinikken ad gangen. Vi opfordrer endvidere patienter rejsende fra Danmark, at rejse direkte til/fra klinikken i Malmø, og således undgå unødig ophold eller på anden vis færdes lokalt i butikker og stræder.

Symtomer

Symptomer pĂĄ Corona / Covid-19:

  • Feber
  • Hoste
  • Luftvejsinfektion med ondt i halsen
  • Sygdomsfølelse
  • Hovedpine
  • Muskelsmerter
  • Eller anden form for influenzalignende symptomer

Skulle du have disse symptomer på Corona, skal du ikke møde op til din aftale, da du kan risikere at smitte andre! Ring i stedet lægevagten på telefon 1813.

Samtidigt beder vi dig kontakte os pĂĄ telefon +45 88 24 74 04, sĂĄ vi kan rykke din aftale.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off