COVID-19

Vigtig information til patienter der påtænker at booke en ny tid eller til eksisterende patienter der allerede har en aftalt tid hos NOIR by M i Malmø.

null

Senest opdateret 25. oktober 2021

Vi tager et socialt ansvar

Vigtig information vedr. Corona / COVID-19

Der kan i nævnte periode forekomme aflysninger med kort varsel, i forhold til en Corona situation vi står overfor i Sverige, såvel som globalt.

De af vores patienter samt vores primære personale der rejser mellem Danmark og Sverige, er tilmed berørt af midlertidige skærpede regler for grænsekontrol. Såfremt det Svenske, såvel som Danske udenrigsministerium indskærper reglerne for grænsekontrol yderligere, kan det muligvis blive vanskeligt at krydse grænsen og hvis at grænserne lukker helt, kan vores personale ikke møde ind på arbejde.

Hos NOIR by M i Malmø har vi besluttet at holde foreløbigt åbent indtil videre, men under skærpede forholdsregler til gavn for patientsikkerheden. De sikkerhedsmæssige hensyn til vores patienter og personale er vores højeste prioritet, og vi følger nøje gældende anbefalinger og retningslinjer fra Folkhälsomyndigheten i Sverige.

Indrejse til Sverige

Midlertidig indrejseforbud til Sverige er ophævet!

Fra den 1. juni 2021 er det ikke længere påkrævet, at fremvise en negativ covid-19 test ved indrejse til Sverige, såfremt du kommer fra et nordisk land, herunder f.eks. fra Danmark til Sverige.

Indrejse til Danmark

Fra den 26. juni 2021 forventes selv-isolation ikke længere, at være et påkrav for indrejsende fra Sverige til Danmark, såfremt du kan fremvise en negative COVID-19 test, enten en PCR eller Kvik-test.

Opd. restriktioner for indrejse til Danmark finder du hos Politiet.

Gratis COVID-19 test

Der er mange muligheder for at blive testet gratis for COVID-19 i Dannark, uden tidsbestilling. Via linket nedenfor kan du se aktuelle danske teststeder, hvor du kan få foretaget enten en PCR-test eller en Kvik-test, hvor sidstnævnte giver dig svar inden for 15 min.

COVID-19 vaccine

Hos NOIR by M har vi gjort følgende forholdsregler gældende: 2 uger inden og 2 uger efter at du er blevet vaccineret mod COVID-19, kan du ikke modtage behandling i klinikken.

Dette er en vigtig sikkerhedsforanstaltning for at dit immunforsvar er 100 %, nĂĄr du tager bliver vaccineret eller modtager behandling i klinikken.

NĂĄr du skal booke en tid til behandling i klinikken, sĂĄ husk at sikre de 2 ugers overholdes samt informere os om vaccinationen.

Såfremt du allerede har booket tid til en behandling i klinikken og kan se den kollidere med din vaccination, skal du kontakte os hurtigst muligt, så hjælper vi dig med at ombooke din tid.

Planlagt besøg hos NOIR by M i Malmø:

Vi beder dig som patient venligst, at ankomme alene til klinikken samt afspritte dine hænder når du ankommer i klinikken. Selv tager vi de nødvendige forbehold hos NOIR, herunder intensiveret rengøring, ekstra afspritning samt bestræber os på max. 1 behandler+patient i klinikken ad gangen. Vi opfordrer endvidere patienter rejsende fra Danmark, at rejse direkte til/fra klinikken i Malmø, og således undgå unødig ophold eller på anden vis færdes lokalt i butikker og stræder.

Symtomer

Symptomer pĂĄ Corona / Covid-19:

  • Feber
  • Hoste
  • Luftvejsinfektion med ondt i halsen
  • Sygdomsfølelse
  • Hovedpine
  • Muskelsmerter
  • Eller anden form for influenzalignende symptomer

Skulle du have disse symptomer på Corona, skal du ikke møde op til din aftale, da du kan risikere at smitte andre! Ring i stedet lægevagten på telefon 1813.

Samtidigt beder vi dig kontakte os pĂĄ telefon +45 88 24 74 04, sĂĄ vi kan rykke din aftale.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off