Laserbehandling

Se lækker ud i en bikini og slip for besværet. Hos NOIR by M kan du få fjernet hårene, karsprængerne, rosacea og pigmenterne du må have. Vi er eksperter på området og med tusindvis af behandlinger bag os samt markedets bedste udstyr, er du i trygge hænder.

null

Permanent hĂĄrfjerning

Hudforyngelse

Hvad er laserbehandlinger?

Laserbehandlinger er en alsidig behandlingsmetode, der kan anvendes til en variation af forskellige ønskemål og/eller problemstillinger med huden.

Laserbehandling anvendes eksempelvis til at reducere eller fjerne uønsket hårvækst, karsprængninger, solskader og pigmentforandringer, rynker/linjer, strækmærker, ar, acne samt acne-ar. Laser fungerer også hudforyngende og anvendes i den forbindelse ofte i kombination med Injektionsbehandling, herunder f.eks. Hydro treatment.

For nogle personer er rynker, pigment og lign. noget der bliver en del af deres ydre personlighed og gør de føler sig unikke. Mens det for andre kan nedsætte deres selvtillid og/eller direkte være til gene for patienten. Uanset årsagen til at du måtte ønske en kosmetisk forandring, kan dette ofte opnås ved hjælp af laser- og injektionsbehandling.

Hvilke metoder anvendes?

Nordlys har flere metoder til behandling afhængig af hvad der skal behandles.

Målet med en de forskellige metoder, som IPL eller laser er, at dirigere en lysenergi til kemiske mål i huden. Disse mål kaldes chromophore. Lyset tiltrækkes af disse chromophore, fordi de har en bestemt pigment. Når øvelsen gentages, konverteres lys til varme (Photo Termolyse) når det rammer et mål i huden. Denne varme giver en reaktion, som i sidste ende hjælper med at nå et bestemt mål.

Laserbehandlinger er komplekse og man skal have en know-how i behandler da det ellers kan skabe skader på huden og i vævet. Hvorfor det er vigtigt at sikre dig at din behandler har tilstrækkelig erfaring og kendskab i disse behandlinger.

Hos NOIR by M har vi vores specialuddannet personale udført tusinde behandlinger og står klar til at guide dig til de bedste resultater.

Konsultation

Laserbehandling udføres som et behandlingsforløb på typisk 2-12 behandlinger, alt afhængig af behandlingsmetode og resultat du som patient ønsker opnå. Forud for din første laserbehandling afholdes en konsultation, hvor behandleren afdækker behovet samt udstrækker et specifikt behandlingsforløb til dig som patient.

Du vil under konsultationen få udleveret en skriftlig patientinformation, som du bedes læse igennem, hvor behandleren hjælper besvare evt. spørgsmål du måtte have hertil. Tilmed vil du blive bedt om at udfylde et helbredsskema, under assistance af vores behandler.

Vi arbejder med en høj grad af fortrolighed, kemi og tryghed over for vores patienter. Derfor er alle konsultationer forud for behandlinger obligatorisk. Konsultationen udføres af sygeplejersker og læger, der er legitimeret sundhedspersonale hos Socialstyrelsen i Sverige.

Afslutningsvis vil vores behandler ud fra indsamlede patientoplysninger vurderer hvorvidt du kan modtage ønsket behandling samt præsentere en plan for behandlingsforløb.

Du er velkommen til at medbringe en bisidder, såfremt du måtte ønske dette. Såfremt du ønsker behandlingen udført straks efter udført konsultation, kan dette lade sig gøre under forudsætning af, at der er booket tilstrækkelig tid hos behandleren.

Kan man fĂĄ laser om sommeren?

Det er ganske misforstået at man kun kan modtage laserbehandling i vintersæsonen. Faktisk udfører vi laserbehandlinger hele året rundt, men det er dog et krav at du om sommeren anvender en kvalitets solcreme med en faktor 50. Faktisk anbefaler vi alle at benytte solcreme hele året rundt, uagtet om du modtager laserbehandling eller ej. Huden er eksporteret for solens U.V. stråler hele året, men særligt om sommeren er solens stråler stærkest. Spørg vores personale hvilken solcreme der er bedst egnet til din hudtype.

Nordlys fra Ellipse

Vi arbejder udelukkende med udstyr af høj kvalitet og udfører alle vores laserbehandlinger med Nordlys fra Ellipse, som er én af de absolutte bedste lasermaskiner på markedet til f.eks. hårfjerning og behandling af karsprængning. Nordlys benytter en markedsledende teknologi og er oprindeligt dansk produceret af firmaet Ellipse gennem en lang årrække. Ellipse blev for få år siden opkøbt af den amerikanske spiller Candela, hvilket siges primært var for, at sikre den unikke laserteknologi som Ellipse havde opfundet.

Efterkontrol

Hos NOIR by M er efterkontrol obligatorisk for alle laserbehandlinger, hvilket typisk foregĂĄr 3-12 mĂĄneder efter din sidste laserbehandling. FormĂĄlet med efterkontrollen er at sikre en optimal patientsikkerhed og kvalitetssikring, hvorfor vores behandler kvalitetstjekker resultatet og evaluere sammen med dig som patient.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off