Hud- og kropsbehandlinger

Forkæl dig selv med en krops- eller hudbehandling og opnå et fornyet overskud i krop og sind. Vi har sammensat en række behandlinger der f.eks. reducerer kropsfedt og karsprængninger, fjerner uønsket hår samt giver huden mere liv og glød.

null

Æstetisk balance

Æstetik handler om balance og helhed. Hos NOIR by M afdækker vores hud- og kropsbehandlinger mere end blot ansigtet. Vi fokuserer på helheden af det enkelte individ og lytter altid til patientens individuelle behov/ønsker.

Konsultation

De fleste hud- og kropsbehandlinger sammensættes som et behandlingsforløb af alt fra 2-12 behandlinger. Visse behandlinger kan dog i visse tilfælde klares med et enkelt besøg, som f.eks. fedtfrysning eller fjernelse af karsprængninger. Antallet af behandlinger afstemmes ift. det resultat du som patient ønsker opnå.

Et behandlingsforløb starter ud med en obligatorisk konsultation, hvor du sammen med vores behandler får afdækket dine behov og ønsker. Patientinformation vil blive udleveret til gennemlæsning og behandleren hjælper med besvarelse af de spørgsmål du måtte have til ønsket behandling.

Du vil blive bedt udfylde et helbredsskema, der danner grundlag for behandlerens vurdering af hvorvidt du som patient kan modtage den ønskede behandling. Alle patientinformationer behandles fortroligt og udelukkende til et sundhedsfagligt brug.

Hos NOIR by M vægter vi patientsikkerheden utrolig højt og følger altid gældende lovgivning på området samt anvender nyeste dokumenterede behandlingsmetoder.

Såfremt du måtte ønske det, kan det være en fordel at medbringe en ven/veninde til den indledende konsultation, da flere ører ofte er bedre.

Under forudsætning af at der er booket tilstrækkeligt tid, kan behandlingen udføres straks efter foretaget konsultation.

Efterkontrol

Vi tror på at kvalitetskontrol er en vigtig del af æstetiske behandlinger. Derfor er en efterkontrol altid obligatorisk for alle behandlinger hos NOIR by M. Efter udført behandling vil du blive booket til et opfølgende møde med din behandler, hvor effekten og resultatet bliver kontrolleret. En efterkontrol bookes som regel 3-12 måneder efter din seneste behandling.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off