Persondatapolitik

Nedenfor finder du vores persondatapolitik version 1.0.

null

§ 1. Dataansvarlig

M. R. Holding ApS, IndustrivĂŠnget 23, 4622 Havdrup, Danmark, CVR-nr.: DK40680306, er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger og omfatter fĂžlgende virksomheder:

§ 1.1. Noir Aesthetics AB
LÄnggÄrdsgatan 2
211 21 MalmĂž
Sverige
Org.nr.: SE559254-3218

§ 1.2. Cyclop & Co ApS
IndustrivĂŠnget 23
4622 Havdrup
Danmark
CVR-nr.: DK32318622

Vi behandler fĂžlgende personoplysninger.

§ 2. NÄr du er patient hos Noir Aesthetics AB

§ 2.1. FormĂ„l med behandlingen af dine persondata er at kunne yde dig den bedst mulige behandling. Dine persondata behandles sikkert, og helbredsoplysninger behandles i henhold til “BekendtgĂžrelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler”. Fotodokumentation i forbindelse med kosmetisk behandling / operation foretages jf. “BekendtgĂžrelse om kosmetisk behandling”.

§ 2.2. Ansatte hos den dataansvarlige har tavshedspligt. Det betyder, at de som udgangspunkt ikke mÄ udveksle oplysninger med andre om dit helbred uden dit samtykke. Et samtykke til at udveksle oplysninger er tilknyttet dit aktuelle behandlingsforlÞb. Udveksling af helbredsoplysninger er ofte afgÞrende for en vellykket behandling og et sammenhÊngende forlÞb. Oplysninger mÄ kun indhentes / videregives i det omfang, det er nÞdvendigt. Personalet vil derfor altid vurdere relevansen af oplysninger, der videregives.

§ 3. Behandling hos Noir Aesthetics AB

NÄr du behandles hos Noir Aesthetics AB pÄ en af vores klinikker, indsamler vi fÞlgende personoplysninger:

Almindelige oplysninger
Navne
Adresseoplysninger
Aldre
E-mail
Telefonnumre

CPR-numre

FĂžlsomme oplysninger
Helbredsoplysninger
FĂžr- og efterbilleder

Lovhjemmel
GDPR-artikel 6, stk. 1

GDPR-artikel A 87, stk. 1

GDPR-artikel 9

§ 4. Udveksling af personoplysninger

Patientens journal oplysninger bliver aldrig overfĂžrt til tredjelande (uden for EU), men afhĂŠngig af behandlingen kan vi udveksle dine personoplysninger med:

§ 4.1. Virksomhedsansvarlig lÊge eller anden medicinsk rÄdgivende part.

§ 4.2. Forsikringsselskaber, hvis behandlingen betales af disse.

§ 4.3. Offentlige sygehuse.

§ 4.4. Andre sundhedspersoner, eksempelvis privathospitaler, fysioterapeuter, kommuner.

§ 4.5. Regioner eller offentlig instans i forbindelse med fakturering.

§ 5. Samtykke

§ 5.1. Et samtykke til at udveksle oplysninger, udover den kontraktuelle og/ eller lovmÊssige forpligtelse, gÊlder hÞjest i 24-36 mdr.

§ 5.2. Du kan altid helt eller delvist tilbagekalde dit samtykke, afhÊngig af den kontraktuelle og/eller lovmÊssige forpligtelse. Kontakt venligst den dataansvarlige, sÄfremt samtykket Þnskes revideret.

§ 6. Adgang til patientjournalen

§ 6.1. Medarbejdere med faglig interesse og gÞremÄl kan tilgÄ patienternes journaler, via deres rolle baseret login, der sikrer kun nÞdvendig adgang tildeles. Aktiviteter pÄ patientjournaler logges automatisk.

§ 6.2. Den dataansvarlige, herunder den virksomhedsansvarlige lÊge og/eller behandleren, har adgang til opslag i de elektroniske systemer i det fornÞdent omfang, der sikrer patientens behandling og sikkerhed.

§ 7. Brug af vores hjemmesider (cookies)

NĂ„r du besĂžger vores hjemmesider samt sociale medier, placerer vi cookies.

§ 7.1. PÄ *.noirbym.dk, *.noirbym.se og *.noirbym.com benytter vi cookies til at gÞre din oplevelse pÄ noirbym.dk bedre. En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser og som kan lÊses af enten *.noirbym.dk, *.noirbym.se, *.noirbym.com eller en af vores partnere.

§ 7.2. En cookie indeholder information sÄsom f.eks. dine indstillinger pÄ computeren, indhold af en indkÞbskurv, interne serverdata eller andre data brugt af vores server.

§ 7.3. Cookies er ikke programmer, der kÞrer pÄ din maskine, men smÄ stumper tekstdata, der sendes frem og tilbage til og fra din computer. Cookies er hverken spyware eller virus.

§ 7.4. Vi skelner mellem om cookien forsvinder, nÄr du lukker din browser (sessions-cookies) eller om de bliver gemt pÄ din computer (blivende cookies).

§ 7.5. Ligeledes skelner vi mellem om cookien har *.noirbym.dk, *.noirbym.se og *.noirbym.com som afsender (fþrste parts cookies) eller en af vores partnere – typisk annoncþrer – som afsender (tredje parts cookies).

§ 7.6. Du kan i de fleste browsere Êndre pÄ indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat pÄ din computer.

§ 7.7. Vi sÊtter kun blivende cookies for at kunne gÞre dit besÞg pÄ *.noirbym.dk, *.noirbym.se eller *.noirbym.com sÄ godt som muligt.

§ 7.8. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfÊrd pÄ vores sites, visning af annoncer, levering af varer og services og i forbindelse med brugergenereret indhold.

§ 7.9. Sessions-cookies forsvinder nÄr du forlader vores domÊne, f.eks. *.noirbym.dk, *.noirbym.se eller *.noirbym.com.

§ 7.10. Du vÊlger selv hvilke typer af cookies der skal sÊttes.

§ 8. Hvis du sÞger job hos Noir Aesthetics AB

§ 8.1. Hvis du ansÞger om et job hos os, behandles fÞlgende personoplysninger:

Almindelige oplysninger: Navn, adresseoplysninger, e-mail, telefonnumre.
CV og ansĂžgning.
CPR-nummer.
Evt. foto.
Oplysninger om evt. straffeforhold.

§ 8.2. FormÄl med behandlingen er at tilbyde en smidig ansÊttelsesprocedure, hvor datasikkerhed er i hÞjsÊdet. AnsÞgninger slettes senest 6 mÄneder efter endt rekrutteringsforlÞb. Du kan dog kontakte os, sÄfremt du Þnsker dine personoplysninger slettet fÞr. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre.

§ 9. Hvis du er ansat hos Noir Aesthetics AB

§ 9.1. Vi behandler fÞlgende personoplysninger:

Almindelige oplysninger: Navn, adresseoplysninger, e-mail, telefonnumre.
CV og ansĂžgning.
CPR-nummer.
Evt. foto.
Oplysninger om evt. straffeforhold.

§ 9.2. M. R. Holding ApS, Noir Aesthetics AB og Cyclop & Co ApS er dataansvarlig for egen behandling af lÞn- og personaleoplysninger om ansatte i de respektive virksomheder.

§ 10. Dine rettigheder:

§ 10.1. Du har ret til at fÄ indsigt.

§ 10.2. Du har ret til at fÄ berigtiget.

§ 10.3. Du har ret til at fÄ slettet de personoplysninger, i overensstemmelse af anden lovgivning.

§ 10.4. Er databehandlingen af personoplysninger baseret pÄ et samtykke, kan du til enhver tid helt eller delvist trÊkke dette samtykke tilbage.

Har du spÞrgsmÄl til vores behandling af dine personoplysninger eller behov for uddybelse af dine rettigheder, kan du kontakte os pÄ dpo@noirbym.com, omhandlende M. R. Holding ApS, Noir Aesthetics AB og Cyclop & Co ApS.

§ 11. Sikkerhed

§ 11.1. Vi beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod uautoriseret offentliggÞrelse, og mod at uvedkommende fÄr adgang eller kendskab til dem.

§ 11.2. Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler dine personoplysninger. Vi kontrollerer dette via logning og tilsyn fra ekstern auditÞr.

§ 11.3. For at undgÄ datatab, gennemfÞrer vi lÞbende backup. Vi beskytter ogsÄ fortroligheden og autenciteten af dine data ved hjÊlp af kryptering, nÄr vi sender data ud af vores netvÊrk.

§ 11.4. I tilfÊlde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en hÞj risiko for dig, for diskrimination, ID-tyveri, Þkonomisk tab, tab af omdÞmme eller anden vÊsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet sÄ hurtigt som muligt.

§ 11.5. Frister for sletning og opbevaring af persondata.

§ 12. Patientjournaler

§ 12.1. Alle patientjournaler bliver opbevaret i henhold til “BekendtgĂžrelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler”.

§ 12.2. Patientdata skal i henhold til journalbekendtgÞrelsen opbevares i minimum 10 Är. Noir Aesthetics AB opbevarer patientjournaler i op til 15 Är, efter afsluttet patientforlÞb, med fÞlgende formÄl;

§ 12.3. hvis patienten senere kommer til behandling, kan tidligere journalnotater vÊre relevante for behandlingen og have betydning for patientsikkerheden;

§ 12.4. at vi i forbindelse med en klage-eller erstatningssag eller andre rejste sager skal kunne dokumentere, hvad der er passeret i et patientforlÞb.

§ 13. BogfÞringsmateriale

Fakturaer opbevares i op til 10 Ă„r, efter indevĂŠrende Ă„r iht. fakturadatoen.

§ 14. Personoplysninger pÄ medarbejdere

Alle oplysninger vedrÞrende medarbejdere, sÄsom ansÊttelseskontrakter, time/ferie/fravÊrsregistrering m.v. opbevares i 5 efter fratrÊdelsesÄret (5 Är plus indevÊrende Är).

§ 15. Øvrige personoplysninger

Alle andre personoplysninger slettes eller anonymiseres, nÄr de ikke lÊngere er relevante for det formÄl de blev indsamlet til.

§ 16. Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang pÄ www.datatilsynet.dk

Du kan ogsÄ kontakte os pÄ dpo@noirbym.com

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off