Fremhæv din skønhed

Vi hjælper dig spole tiden tilbage og blive den bedste version af dig selv. Vores æstetiske behandlinger udføres alle af specialuddannet legitimeret sygeplejersker og læger i Malmö centrum.

Injektionsbehandlinger

Injektionsbehandling med botox og filler er mere populært end aldrig før. Årsagen hertil er mange, men for mange er det en genvej til at få yngre og friskere udtryk. For andre bliver det starten på en spændende æstetisk rejse, hvor den største kunst er begrænsningens kunst. Vores erfarne behandlere hjælper dig afdække dine behov og målsætning, og vejleder dig hele vejen fra konsultation til behandling.

Øvrige injektionsbehandlinger

Behandling med Nordlys laser

Få fjernet uønsket hår effektivt eller få en pæn og ensartet hud uden karsprængninger, pigment eller akne. Vores effektive laserbehandlinger hjælper dig nå netop disse mål. Vi anvender Nordlys laser fra Ellipse der er markedsledende og måske verdens bedste maskine til kosmetiske laserbehandlinger.

Hud- og kropsbehandlinger

Vores hud- og kropsbehandlinger er en blanding af diverse behandlinger, hvor fokus ikke kun er på ansigtet, men resten af kroppen også. Her arbejdes der med alt fra f.eks. fedtreduktion ved hjælp af fedtfrysning, til hudforyngelse hvor vi fjerner strækmærker, pigment og karsprængninger effektivt med laser.

Autoriseret behandlere

Hos NOIR by M udfører vi udelukkende æstetiske behandlinger med veldokumenteret effekt og benytter os kun af gennemafprøvet metoder og teknikker.

Vores behandlere er legitimeret sygeplejersker og læger i Sverige. Behandlerne har alle gennemgået omfattende uddannelse inden for netop de kosmetiske behandlinger de udfører i klinikken.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off