Hydro Treatment

Føler at din hud har mistet sin glød og er blevet tør og kedelig? Føler at uanset hvad du gør og hvor meget væske du indtager, så får du ikke gløden og blødheden tilbage? NOIR by M har specialudviklet en kombinationsbehandling med filler og laser, der giver din hud det ungdommelige look tilbage.

null

Vigtigheden i at hydrere huden

Mange tror at beauty og sensualitet kommer af meget volume i ansigtet og store læber. Men hvis man går tilbage til oldtids historie og kigger på et beauty ikon vi alle kender, nemlig Cleopatra, er hun beskrevet som “en kvinde med guddommelig skønhed”, der var “strålende at se på“.

Hvad koster Hydro Treatment?

Kombinationsbehandling

fra 12 000 SEK
7.942 DKK*

Cleopatra

Cleopatra stammer fra græsk oprindelse og er den sidste af det makedonske Ptolemaios-dynasti, der gør hende til den sidste græske hersker over Egypten, som er kendt for hendes skønhed og fejlfri hud. Hendes skønhedshemmeligheder er blevet undersøgt og studeret grundigt, selvom disse hemmeligheder er fra en forlængst overstået æra, er de fortsat meget relevante i vor tid. Disse hemmeligheder er meget simple. Man beskriver hendes skønhed som at have de rigtig propetioner, herunder volume i ansigtet, symmetri samt glød og blødhed.

Derfor er det vigtigt

Det er derfor vigtigt at passe på ens hud. Ved hydrering af huden opnår man færre rynker og/eller linjer, mere fast hud samt en mere frisk og lækker udstråling.

Derfor har vi specialdesignet denne behandling for at bevare, gendanne eller forbedre dit udseende. Der er tale om en kombinationsbehandling med filler og laser. Med henblik på at opnå et optimalt resultat, kombineres behandlingen ofte med udvalgte hudplejeprodukter.

Konsultation

Inden behandling skal du til en obligatorisk konsultation. Såfremt det ønskes og der er booket tilstrækkelig tid, kan behandlingen udføres straks efter.

Behandling

Behandlingen tager 20-60 minutter, afhængig af størrelse og antal områder. Inden behandling udfyldes en journal, der tages før billeder og gentages hvad der skal behandles.

Under behandlingen anvendes skiftende vis filler og laser med Intense Pulsed Lys, også kaldet IPL. De fleste oplever minimal smerte under behandlingen og der kan forekomme lidt rødme efter behandlingen. Der kræves som regel 8 behandlinger med 2-4 ugers mellemrum.

Du skal huske at fugte din hud, særligt mellem behandlingerne, hvorfor behandlingen kombineres med hudplejeprodukter som er specielt sammensat og skræddersyet til den enkelte patient.

Efterkontrol

Ved den afsluttende behandling bookes du til en obligatorisk efterkontrol 3 uger efter.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off