Opløsning af filler

Vidste du at man kan opløse/fjerne injiceret filler, ved brug af enzymet hyaluronidase?

Årsagen til at få fjernet ikke-permanent filler kan være, hvis filleren lagt forkert eller ved for stor dosis er injiceret i et område? Du skal altid sikre dig, at alle dine behandlinger bliver udført af autoriseret personale med masser af erfaring inden for den pågældende behandling. Men skulle du være ude for at din fillerbehandling er gået galt eller der er opstået komplikationer, kan NOIR by M hjælpe dig med at rette op på dette.

null

Hvorfor Hyalase?

Desværre findes der mange behandlere som ikke har tilstrækkelig erfaring og uddannelse, og det er som oftest behandleren som er årsagen til et mindre pænt resultat eller komplikationer. Derfor er det ekstremt vigtigt at finde en god og erfaren behandler.

Hvad koster opløsning af filler?

Opløsning af filler

fra 3 200 SEK
2.118 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Der findes forskellige regulativer på området i det Nordiske lande. I Norge og Danmark er kosmetiske behandlinger reguleret således, at det er kun læger, tandlæger og sygeplejersker, som må udføre behandling med ikke-permanent filler. Men i Sverige er der desværre nået mere lempelig regulering på området, hvorfor alle mere eller mindre udføre filler behandlinger. For at udføre disse injektionsbehandling med filler, skal behandleren have et omfattende kendskab til anatomi og fysiologi. De fleste behandlere i Sverige er sikkert kompetente, men tilstrækkelig erfaring, såvel som rette uddannelsesmæssig baggrund, som f.eks. sygeplejerske, udgør en afgørende rolle for, at sikre et godt og pænt resultat, hvor patientsikkerheden tilmed er sikret. Behandlere med nævnte forudsætninger, er imidlertid desværre en mangelvare i branchen, særligt i Sverige.

Uddannelse er ikke altid tilstrækkeligt og du bør derfor sikre dig, at behandleren tilmed har den rette og nødvendig erfaring indenfor behandling med fillers. Selvom at behandleren har erfaring med at behandle kinder, er det ikke en selvfølge at de også har kompetence inden for øvrige avancerede behandling af læber, tear trough etc.

Undgå følgende “fejl”

  • Du bør altid vælge en behandler som arbejder fast på en klinikken. Undgå en behandler der kommer på ugentlig/månedlig basis eller måske kun er særligt tilstede pga. event eller o.lign. Din behandler skal være tilgængelig overfor patienten og nemt kunne tilse patienten, særligt ved utilsigtede hændelser og/eller bivirkninger.
  • Køb aldrig ikke-permanent fillers på internettet, da de ofte er parallelimporteret eller uautoriseret kopi-varer af dårlig kvalitet.
  • Undgå behandlere der “følger/finder” instruktioner fra f.eks. YouTube videoer, da det kan føre til katastrofale komplikationer samt ringe resultater.

Hvad er Hyalase?

Det er en normal fysiologisk proces for at opretholde vores væskebalance. Vi sveder dog mest i armhuler, på hænder og fødder. De typiske steder, hvor en høj svedproduktion giver gener, er håndflader og fodsåler, armhuler og ansigt.

Vi sveder på hænder og fødder for at forbedre grebsfunktionen, men lider man af hyperhidrosis i form af håndsved, sveder man så voldsomt, at man har svært ved at holde om ting. Overdreven sved på hænder og fødder kan også påvirke dig socialt, f.eks. at holde ens partner og/eller andre mennesker i hånden. Et svedigt håndgreb føles pinligt og ubehageligt, hvorfor dette ofte undgås i stedet.

Svedproblemer i armhulerne er det hyppigste område, hvor tilstanden Hyperhidrosis opleves. Det giver meget store gener og forringer ens livskvalitet. Problemet medfører et øget tøjbudget, da sved ødelægger tøjet og efterlader svedskjolder på f.eks. t-shirt, trøjer og skjorter.

Konsultation

Forud for behandling skal du til en obligatorisk konsultation. Såfremt det ønskes og der er booket tilstrækkelig tid, kan behandlingen udføres straks efter.

Behandling

Kort inden behandling udfyldes en journal, der tages før-billeder og verificeres hvad der skal behandles. Behandlingen tager ca. 15-20 minutter afhængig af behandlingsområdet. Hyalasen injiceres i det eller de respektive område(r), hvilket opløser filleren. Hyalasen injiceres med en lille tynd nål, hvor der kan opleves lidt smerte. Såfremt du har en lav smertetærskel, tilbyder vi supplering med lokalbedøvelse i form af lidocain creme.

Der kan forekomme blå mærker og lidt hævelse, som forsvinder i løbet af 24-48 timer pga. saltvandsopløsningen. Ved behov for genopfyldning af filler, skal der gå 3-5 dage mellem behandlingerne.

Efterkontrol

4-7 dage efter behandling skal du til en obligatorisk efterkontrol.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off