Laser hårfjerning

Har du nogensinde tænkt på at det kunne være lækkert at ikke skulle barbere dig dagligt eller vokse dig? Ved hårfjerning med laser slipper du for irriterende hårstubber kort efter barbering, for at skære dig med barberbladet eller smerten ved voksning hver måned.

null

Det nye “hotte”

Hårfjerning via laserbehandling er vældig populært og er det “nye hotte” for både mænd og kvinder. Fordelen med denne type af hårfjerning er dels, at holdbarheden er markant længere end andre kendte behandlingsformer samt hårfjerning med laser er nænsomt, til forskel fra f.eks. voksning eller sugaring, der kan være yderst smertefuldt.

Hvad koster hårfjerning med laser?

Pr. behandling

fra 630 SEK
403 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Hårfjerning med laser

Hårfjerning med laser fungere ved, at lyskilden fra laseren går ind og fanger pigmenteringen (farven) i hårsækken, hvorefter hårsækken elimineres. Vi kan behandle alle hudtyper fra 1-6 og relativt lyshåret patienter. Ved hudtype 5-6 samt lyse hår skal der gennemføres en længere serie af behandlinger, i det at den mørke hud ikke optager samme mængde af lysets energi og lyse hår har væsentlig mindre pigment (farve), som laseren kan “fange”.

For at sikre et optimalt resultat, må det forventes en serie af ca. 6-12 behandlinger med 4-12 ugers interval, afhængig af hvilket område på kroppen der skal behandles.

Behandlingen fungerer ved at laserlyset optages i hårets pigment. Derfor kræves færre behandlinger når håret er mørkt og huden er lys, da der opstår størst kontrast mellem hudens farve og håret.

Vores lasermaskine arbejder på meget forskellige bølgelængder og anvender specifikke applikatorer til forskellige hudtyper, derfor kan vi også behandle hudtype 5-6 samt relativt lyse hår, da der stadig findes pigment i håret. Det kræver blot flere behandlinger end ved hudtype 1-4 og mørke hår.

Bemærk, at trods behandlingen i branchen kaldes for “permanent hårfjerning“, gælder varigheden af en permanent behandling ind til kroppen danner ny hårvækst. Dette kan opstå ved større hormonsvingninger i kroppen. Ønsker du derfor at opretholde den fulde effekt og glatte følelse uden hår, anbefaler vi 1-2 opfølgende behandlinger, når/hvis nye hårsække træder frem

Moderne udstyr af høj kvalitet

Vi anvender dansk produceret Nordlys fra Ellipse, som er en af de bedste lasermaskiner til udførsel af vores laserbehandlinger. Teknologien er IPL laser og behandlingerne udføres kun af specialuddannet sundhedspersonale.

Konsultation

Inden behandling skal du til en obligatorisk konsultation. Såfremt det ønskes og der er booket tilstrækkelig tid, kan behandlingen udføres straks efter.

Behandling

Behandlingen tager typisk 20-60 minutter, afhængig af størrelse og antal områder. Inden behandlingen begynder, udfyldes en journal og der tages før-billeder. Der gentages altid hvad der skal behandles, kort før selve behandlingen.
Der gives laserbehandling ved at sætte applikatoren på huden, hvor der skydes med intenst pulserende lys. De fleste oplever minimal smerte under behandlingen og patienter beskriver det som stikkende/prikkende, der forsvinder momentail efter. Der kan forekomme lidt rødme straks efter behandlingen.

Der kræves som regel 6-12 behandlinger med 4-12 ugers mellemrum. Du skal huske at fugte din hud, anvende scrub og barbere dig dagen inden behandlingen
.

Efterkontrol

Ved den afsluttende behandling skal man til en obligatorisk efterkontrol 3-6 måneder efter og igen 12 måneder senere for at sikre at håret er helt væk.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off