Karsprængninger

Bliv fri for karsprængninger i ansigtet, på benene og brystet.

De røde blodårer der ligger lige under huden er ikke farlige og gør sjældent ondt, men er ikke særlig pæne at se på. Få en pæn og ensartet hud, uden karsprængninger og røde plamager.

null

Hvad er karsprængninger?

Karsprængninger er små blodårer der ligger lige under huden. Blodårerne har ikke nogen funktion lige under huden, men kan komme til at ligge der af forskellige årsager. Karsprængninger kan opstå af forskellige årsager, men opstår almindeligvis med alderen, påvirkning af vind, vejret og solen på de udsatte steder som kind, næse, ben og arme.

Årsagen til at man får flere karsprængninger med alderen skyldes, at ens blodkar er mindre spændstige og dermed også mere skrøbelige. Derudover kan kvinder få dem på benene i forbindelse med graviditet pga. øget vægt eller generel belastning af benene, hvis du f.eks. går i høje hæle i hverdagen. De kan også opstå efter operation for åreknuder.

Hvad koster behandling af karsprægninger?

Lille område
Få spredte kar

1 100 SEK
703 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Hvordan behandles karsprængninger?

Karsprængning behandles med IPL (intens pulserende lys) eller YAG laser. Det specielt producerende lys trænger ind i huden, hvor det absorberes af det røde hæmoglobin i de tynde og overfladiske kar. Fjernelse af karsprængning med IPL laser kan anvendes på alle områder på kroppen.

Markedets bedste laserudstyr til karsprængninger

Vi anvender udelukkende udstyr af høj kvalitet. Specielt ved fjernelse af overfladiske kar, anvender vi Nordlys fra Ellipse, der anses som markedets bedste laser til behandling af netop karsprængninger. Teknologien er IPL og/eller YAG laser. Behandlingerne udføres kun af specialuddannet sundhedspersonale.

Konsultation

Inden behandling skal du til en obligatorisk konsultation. Såfremt det ønskes og der er booket tilstrækkelig tid, kan behandlingen i vores svenske klinik udføres straks efter, i modsætning til f.eks. dansk lovgivning, hvor der er obligatorisk 2-dages betænkningstid.

Behandling

Behandlingen tager 20-60 minutter, afhængig af størrelse og antal områder. Inden behandling udfyldes der en journal og der tages før-billeder. Behandleren gentager hvad der skal behandles. Laserbehandling af karsprængninger foregår ved at sætte applikatoren på huden, hvorefter der skydes med intens pulserende lys eller YAG. De fleste oplever minimal smerte under behandlingen og patienter beskriver det som at man tager en elastik, og giver slip på huden. Følelsen forsvinder momentail efter. Der kan forekomme lidt rødme og sår efter behandlingen.

Der kræves som regel 1-3 behandlinger med 3-6 ugers mellemrum. Du skal huske at fugte din hud, anvende aloe vera og barbere dig inden behandlingen, hvis hårene er for tætte.

Efterkontrol

Efter den afsluttende behandling bookes du til en obligatorisk efterkontrol 3-6 måneder efter, hvor vi foretager et kort helbredstjek og sikre at karsprængningerne er helt borte.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off