Pigmentforandring

Kender du følelsen af se i spejlet og få øje på brune plamager i ansigtet og på kroppen som ikke kan dækkes med foundation eller concealer?

Kunne du tænke dig og komme af med det og få en lækker og ensartet hud? Hos NOIR by M står vi klar til at vejlede dig i den rette behandling, der giver de bedste resultater.

null

Hvad er pigmentering?

Hyperpigmentering er når områder på huden bliver mørkere end den øvrige hud. Dette kommer af en overproduktion af melanin. Melanin er det stof der giver din hud og dit hår farve, og som blandt andet hjælper med at beskytte huden mod det skadelige UV-lys samt absorberer lyset fra solen. En overproduktion af melanin medfører en plettet og mindre ensartet hudfarve.

Tilstanden kan skyldes overdreven soleksponering, hormoner, arvæv (skadet hud) og/eller akne.

Synlige tegn: Mørke pletter/områder i huden, hvilket typisk ses i ansigtet og på hænderne.

Hvad koster behandling af pigmentsforandringer?

Lille område
Få spredte pigment.

1 100 SEK
703 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Årsager

Ved overdrevet soleksponering opstår der solskader i huden i form af brune pletter. De brune pletter skyldes, at der sker en overproduktion af melanin for at beskytte huden mod UV-lys.

Hormonrelateret hyperpigmentering er forårsaget af en øget hormonstimulering også kaldet melasma. Det ses oftest hos kvinder der er eller har været gravide, eller ved indtagelse af p-piller. Er din hyperpigmentering hormonrelateret, kan den ikke behandles med laser. I stedet anbefales behandling af melasme med produktserien ME LINE, der er specialudviklet til netop dette formål.

Acne, ar eller øvrige skader i huden kan forårsage postinflammatorisk hyperpigmentering som er et resultat af en betændelsestilstand. Cellerne der styrer melaninproduktionen er tæt forbundet med immunsystemets celler, hvorfor de bliver stimuleret når immunforsvaret stimuleres.

Anvend solbeskyttelse

Hvorfor er det vigtigt at bruge solbeskyttelse i forbindelse med behandling af hyperpigmentering?

Når et hyperpigmenteret område bliver udsat for UV-lys, øges melaninproduktionen på celleniveau, som er med til at gøre huden mørkere. Dette sker fordi huden prøver at beskytte sig selv mod solens UV-lys. Det er derfor yderst vigtigt at bruge en god solbeskyttelse/SPF dagligt for, at beskytte huden mod UV-lyset og dermed kontrollere melaninproduktionen på celleniveau.

Det kan tage op til 50 dage før din hyperpigmentering ikke længere er synlig. Det er fordi hyperpigmentering sker på celleniveau, hvilket betyder at hyperpigmentering skal kontrolleres, før det kan mindskes.

Konsultation

Inden behandling skal du til en obligatorisk konsultation. Såfremt det ønskes og der er booket tilstrækkelig tid, kan behandlingen udføres straks efter.

Behandling

Behandlingen tager 20-60 minutter afhængig af størrelse og antal områder. Inden behandling tages før-billeder, en journal udfyldes og der gentages hvad der skal behandles.

Behandling af hyperpigmentering foregår ved at sætte applikatoren på huden hvor der skydes med et intens pulserende lys. De fleste oplever minimal smerte under behandlingen. Der kan forekomme lidt rødme og sår efter behandlingen. I løbet af 10 dage kommer pigmentet til overfladen af huden, hvorefter du kan vaske det af.

Der kræves som regel 3-6 behandlinger med 3-6 ugers mellemrum. Du skal huske at fugte din hud, anvende solcreme og aloe vera. Husk at barbere dig inden behandlingen, hvis hårene er for tætte.

Efterkontrol

Ved den afsluttende behandling bookes du til en obligatorisk efterkontrol 3-6 måneder efterfølgende, hvilket er for at sikre at pigmenterne er under kontrol. Hyperpigmentering sker på celleniveau, hvorfor hyperpigmenteringen skal kontrolleres, før det kan mindskes.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off