ME LINE mod Melasma

Har du opgivet hĂĄbet om at komme af med din melasma? Produktserien ME LINE er gennem ĂĄrene udviklet specifikt til at fjerne melasma, som ikke kan behandles med laser.

Få din pæne og ensartede hud tilbage! Et behandlingsforløb med ME LINE er effektivt mod hyperpigmentering og melasma, hvor resultaterne ofte ses allerede efter få uger.

null

Hvad er pigmentering?

Pigmentering findes i forskellige grader, men kan grundlæggende opdeles i følgende to kategorier:

Almindelig pigmentering kan opstå på baggrund af forkert anvendelse af hudplejeprodukter eller anden påført skade af huden inklusive for kraftig soleksponering. De bedste resultater for behandling af almindelig pigmentering, opnås ofte ved kombineret brug af ME LINE produktserien samt behandling med IPL laser (Nordlys fra Ellipse).

Hormonrelateret hyperpigmentering er forårsaget af en øget hormonstimulering, også kaldet melasma. Det ses oftest hos kvinder, der er eller har været gravide, eller tager p-piller. Denne type af hyperpigmentering kan ikke behandles med laser.

Hvad koster behandling af melasma i f.eks. ansigtet?

Prisen for behandling af melasma kan variere meget og afhænger f.eks. af brugen af produkter samt i hvilken grad du har tør hud eller graden af melasma. Ved behandling af melasma i f.eks. ansigtet, anvendes følgende produkter til hjemmebehandling:

pHformula E.X.F.O. cleanse

fra 548 SEK
351 DKK*

pHformula S.O.S. cream

fra 538 SEK
344 DKK*

ME LINE Caucasian Skin Night

fra 1 395 SEK
893 DKK*

De første resultater ses efter blot 3-6 uger. Forventet behandlingstid er sammenlagt 1-2 år, ved korrekt anvendelse af anbefalede produkter.

Det unikke med ME LINE produktserien er, at den tager hensyn til de forskellige hudtyper (fototype) og behandler disse forskelligt med henblik på optimalt resultat. Et behandlingsforløb med ME LINE er velegnet til hudtype 1-5, dvs. både lys og mørk hud. Melasma opstår ikke kun i ansigtet men også resten af kroppen. Derfor har har ME LINE både produkter til ansigt, krop og intime områder.

ME LINE

Køb ME LINE hos NOIR by M 
– Sveriges første forhandler

Produktserien er udviklet i Barcelona i Spanien og anvendes af dermatologer (hudlæger), sygeplejersker og kosmetologer med henblik på behandling af pigmentering. ME LINE er specialudviklet til netop de-pigmentering og resultaterne ses ofte efter blot få ugers anvendelse.

Behandlingen omfatter følgende hudplejeprodukter fra ME LINE til hjemmebrug.

Konsultation

Forud for alle behandlingsforløb, bookes en gratis konsultation for nærmere vejledning, afdækning af priser samt sammensætning af rette behandlingsforløb. Her finder vi frem til sammensætning af produkter der indgår i behandlingsforløbet, skræddersyet til den enkelte patient.

NOIR by M er Sveriges første og førende forhandler af de efterspurgte produkter fra ME LINE.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off