Bekymringsrynken

Særligt bekymringsrynker får ansigtet til at se træt, vredt og bekymret ud – deraf navnet. Når bekymringsrynken behandles ved brug af botox, reduceres rynkerne mellem brynene, så du undgår en synlig bekymringsrynke og dit ansigt fremtræder naturligt og friskt, mens mimikken fortsat bevares.

null

Hvad er bekymringsrynken?

Bekymringsrynkerne mellem øjnene, de såkaldte 11-taller, skyldes kraftig mimik i musklerne omkring øjnene. En bekymringsrynke er en eller flere rynker som ofte kommer til udtryk mellem øjenbrynene, både på mænd og kvinder. Rynken dannes særligt når man trækker øjnene sammen, hvilket ofte sker når man tænker over en bestemt ting eller koncentrerer sig. Det er blandt andet derfor at disse rynker har fået tildelt navnet “bekymringsrynker”. Vi laver alle disse bevægelser dagligt, hvilket betyder at langt de fleste kommer til at udvikle bekymringsrynker i løbet af deres liv.

Hvad koster behandling af bekymringsrynken?

Pr. behandling

fra 2 600 SEK
1.721 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Da rynkerne sidder meget centralt i ens ansigt, er det nogle rynker som er meget iøjnefaldende. Akurat som med andre rynker, kan forekomsten af bekymringsrynker også medvirke til, at du kommer til at se ældre ud. Man behøver dog ikke at være gammel for, at udvikle bekymringsrynker, eller andre former for rynker for den sags skyld.

Kombinationsbehandling af panderynken, giver et mere sammenhængende og balanceret ansigt.

Rynkebehandling med botox

Den mest effektive måde at reducerer rynker på, er injektionsbehandling ved brug af botulinumtoksin, også kaldt “botox”, som får musklerne til at slappe af, således rynkerne ikke længere dannes. Vedvarende behandling med botulinumtoksin kan forebygge, at disse rynker dannes i mindre grad fremadrettet. Resultatet af en behandling har en varighed på ca. 3-6 måneder, og nogle gang til et helt år.

Fordele ved botox

  • Behandlingen går hurtig, er smertefrit og uden down time.
  • Giver et naturligt look samt et mindre træt, vredt og bekymret ansigt.
  • Skaber et balanceret ansigt, særligt ved kombinationsbehandling af panden.
  • Hjælper med at lindre spændingshovedpine.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af legitimeret læger og sygeplejersker.
  • Giver en hurtigt effekt.

Botox (botulinumtoksin)

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med botox.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off