Rynkebehandling og Botox

Tiden sætter sine spor og over tid mindskes hudens kollagen produktion, som resulterer i flere rynker og linjer. Brems aldringstegnene og lad os skrue tiden lidt tilbage.

null

Områder der kan behandles med botox:

Ofte kombineres filler og botox behandling for at opnå et bedre resultat. Botox kan også kombineres med andre behandlinger, herunder laser og/eller plastikkirurgi af f.eks. øjenlåg. Botox anvendes også til behandling af hovedpine / migræne eller svedbehandling.

Botox

Botox af høj kvalitet

Vi anvender Azzalure og Vistabel som er de to førende produkter på markedet og indeholder begge stoffet botulinumtoksin (botox).

Hudens forandring

Ansigtet og huden påvirkes gennem tid, genetik og livsvaner. Ansigtet mister mere subkutane fedt og fedtet migrerer som vi bliver ældre. Over tid mister huden også evnen til “hoppe tilbage” når den strækkes, hvilken får huden til at synke, således der opstår rynker og linjer.

Enhver person har sandsynligvis været overrasket over at se de første linjer og rynker i spejlet. “Botox” er det velkendte navn på produktet botulinum toxin type A. Dens funktion er at blokere nervesignalet til den enkelte muskel, da injektionsbehandling med botulinumtoksin virker lokalt.

  • Stedet er rent og flot, man bliver taget godt imod hver gang af det søde personale. Jeg har været der 3 gange og hver gang har jeg været yderst tilfreds. De er meget professionelle og ved uden tvivl om hvad de arbejder med. De har en stor forstående for dine ønsker om kommer med alternativer, hvis de ikke mener det er den rigtige behandling til dig ud fra dine ønsker, uanset hvad går man glad og tilfreds derfra.
    Carina Knudsen

Konsultation

Før du kan få udført behandlingen skal du til en obligatorisk konsultation. Hvis du ønsker at få udført behandlingen efter konsultationen, skal der bookes en separat tid til selve behandlingen, hvilket skal være minimum 48 timer efter udført konsultation, jf. gældende lovgivning i Sverige. De 48 timer kaldes også “betænkningstid” og er gældende for alle injektionsbehandlinger.

Behandling

Præparatet injiceres i bestemte muskulaturer, således at disse muskler slapper af, hvilket reducerer rynker, såvel som fuger. Inden behandling udfyldes en patientjournal, tages før-billeder og behandleren gentager hvad der skal behandles. Behandlingen tager ca. 10-20 minutter og botulinumtoksinen injiceres med en lille tynd nål, hvor de fleste patienter oplever minimal smerte under behandlingen. Mange patienter beskriver følelsen som et lille myggestik. Det tager som regel 2-12 dage før den fulde effekt kan ses, alt afhængig af kroppens anatomi. Herefter har effekten af behandlingen en holdbarhed på 3-6 måneder.

Efterkontrol

Efter din behandling er udført, vil du blive booket til en obligatorisk efterkontrol, der afholdes 2 uger efterfølgende.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off