Halsrynker

Det er ikke kun din hud i ansigtet som du bør passe på, det samme gælder halsen.

Huden i området på halsen er meget sart og følsom. Tilmed er den det sted på kroppen der får mest sollys. Dette er optimal forudsætninger og grobund for rynker.

null

Halsrynkerne

Det er ikke kun din hud i ansigtet der kan få rynker. Man får også rynker på halsen samt øvrige synlige muskler på kroppen. Halsen er et irriterende område at få rynker, da det er et område som er tæt umuligt at skjule. Rynker på halsen opstår typisk ved bevægelse af hovedet op/ned, hvorfor halsrynker er næsten umulige at forhindre.

Hvad koster behandling af halsrynker?

Pr. behandling

fra 3 700 SEK
2.369 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Synlige muskler på halsen

Nogle oplever med alderen, at deres muskler og sener på halsen bliver mere tydelige. Det er vertikale muskler og sener der stikker meget tydeligt ud fra resten af halsen. Det kan være til stor gene, da det er vanskeligt at skjule din hals. De synlige muskler og sener skyldes, at musklerne i halsen spænder for meget. Det er heldigvis noget, der er meget nemt at gøre noget ved. Du kan nemlig få injiceret den rette dosis botox i de overspændte muskler, hvilket.

Kombinationsbehandling af halsrynker, ved brug af laser eller ikke-permanent filler, giver et bedre resultatet. Tal evt. med os om hvad du ønsker og hvad dine forventninger er, således vi sammen kan lægge en plan for din behandling.

Botox behandling af halsen

Botulinumtoksin, også kalder “botox”, fungerer ved at musklerne slapper af. Når musklerne slapper af, kan de ikke spænde i samme grad, hvorefter resultatet vil være at man slipper for de meget tydelige muskler og sener på halsen, der danner rynkerne.

Fordele ved botox

  • Hurtig behandlingsmetode, som er smertefri og uden down time.
  • Giver et naturligt resultat samt en mere frisk hals.
  • Reducerer rynkerne markant på kort tid.
  • Giver en smukkere og balanceret hals.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af legitimerede læger eller sygeplejersker.
  • Hurtigt effekt af behandlingen.

Botox (botulinumtoksin)

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med botox.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off