Kæbe

Skærer du tænder, ønsker en V‑shape eller en smallere kæbe? Injektionsbehandling med botox kan give dig en smallere kæbe og dermed dit ungdommelige hjerteformede ansigt tilbage.

null

Behandling af kæben

Injicering med botulinumtoksin, også kaldet “botox behandling”, mindsker kæbepartiet, hvilket skaber et hjerteformet ansigt, også kaldet “V-shape”. Behandlingsmetoden minimere tilmed årsagen til at skære tænder.

Kæbebehandling giver kvinder den feminine hjerte form og mænd det maskuline udtryk. Kunsten er at skabe en individuel smuk og naturlig helhed for den enkelte patient.

Hvad koster behandling af kæbe?

Pr. behandling

fra 3 200 SEK
2.118 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Når man skærer tænder, skyldes det kraftige spændinger i kæbemuskulaturen. Denne opstår specielt i forbindelse med søvn. Disse spændinger kan reduceres ved hjælp af botox-behandling og hjælpe ved at lindre spændingshovedpine. Behandlingen er velegnet til patienter der også har prøvet bideskinne, uden held.

Kombinationsbehandling med ikke-permanent filler, giver et mere sammenhængende og balanceret ansigt. Hensigten er at skabe et såkaldt V-shape ansigt og tilpasses patientens specifikke ansigt.

Kæbe behandling

Behandling ved brug af botox, får de muskler til at slappe af, der forårsager spændingsproblemet. Det bevirker at de muskler som skaber problemet, ikke længere kan forårsage spændingerne. Når musklerne slapper af resultere det i, at kæben ikke er markeret i samme grad, hvilket bevirker at et v-formet ansigt (v-shape) tiltræder.

Fordele ved botox

  • Hurtig, smertefri og effektiv behandling.
  • Ingen down time og uden bivirkning.
  • Giver et naturligt look, hjerteformet ansigt og fremhæver kindbenene.
  • Reducerer spændinger og hovedpine på kort tid.
  • Mindsker mængden af smertestillende præparater og tandlægeregninger.
  • Kombinationsbehandling af andre områder, giver en længere effekt samt et bedre resultat.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af legitimerede læger eller sygeplejersker.

Botox (botulinumtoksin)

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med botox.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off