Liquid Lift

Kender du det, at du føle du ser træt ud? Liquid Lift er til dig som ønsker minimal invasiv behandling, der reducerer rynker og linjer i ansigtet. Behandlingen giver dig et hurtigt og nænsom resultat.

null

Hvad gør Liquid Lift?

Kombination af flere behandlede områder, er med til at reducere rynker og linjer. Behandlingen giver f.eks. et løft af bryn og slapper af i smilerynkerne, hvilket åbner op omkring øjnene. Denne kombination giver ansigtet et mere afslappet og frisk look. Liquid Lift er designet til effektivt at opnå en pænere og glattere hud.

Botulinumtoksin går også under navnet “Botox”, hvilket nogle patienter er “nervøse”, i det patienten ikke ønsker ikke at ligne de kendisser, som har fået for meget botox, at de nærmest ikke kan bevæge ansigtet.

Hvad koster en Liquid Lift behandling?

Kombinationsbehandling

fra 6 300 SEK
4.169 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Kombinationsbehandling med filler giver et mere sammenhængende og balanceret resultat, hvilket er essentielt for at opnå et naturligt resultat.

Vores erfarne behandlere gennemgår dine ønsker og dine forventninger til behandlingen, så vi sammen kan lægge en plan for din behandling.

Liquid Lift vs. Face Lift

Liquid Lift udføres med botox, hvor Face Lift normalvis udføres med ikke-permanent filler. Disse to metoder kan kan med stor fordel kombineres. Behov for kombination af nævnte behandlinger vurderes af vores behandler, afhængig af hvad du ønsker opnå af resultat.

Fordele ved Liquid Lift (botox)

  • Hurtig behandlingsmetode, smertefrit og uden down time.
  • Giver et naturligt udseende og resultat.
  • Giver et mere frisk udtryk i ansigtet.
  • Resultatet holder længere, når flere flere områder behandles samtidig.
  • Giver et mere balanceret ansigt.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af legitimerede læger eller sygeplejersker.
  • Hurtig effekt af behandlingen.

Botox (botulinumtoksin)

Botox er navnet på det mest kendte varemærke som indeholder stoffet botulinumtoksin type A, og har været anvendt i mere end 25 år til behandling. Produktet forhindrer musklerne i at trække sig sammen, hvilket medfører at den overliggende hud bliver glat. Behandling med botox kan tilmed hjælpe på spændingshovedpine og svedproblemer.

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med botox.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off