Panderynker

Forebyg og/eller behandle dine panderynker med botox. Behandling af panderynker kan være med til at give dig dit ungdommelige udseende tilbage.

null

Hvad er panderynker?

Hvis du forestiller dig at din hud er som et tyndt lag papir, så opstår rynker i takt med at vores hud er blevet “foldet” på en bestemt måde, et stort antal gange. Ens generelle ansigtsmimik kan derfor spille en stor rolle for, hvor hurtigt man får rynker.

Bevægelser i panden er naturligt. Panderynker dannes når man trækker panden op, som ofte sker når man tænker, bekymre sig, løfter brynet for at kompensere for tunge øjenlåg eller koncentrerer sig. Bevægelser vil med tiden sætte sig fast i huden som rynker, og bliver flere, såvel som dybere over tid.

Hvad koster behandling af panderynker?

Pr. behandling

fra 2 600 SEK
1.721 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Husk altid at “Less is more”

Hos NOIR by M går vi ind for naturligheden, så du hverken får for meget eller for lidt, men lige tilpas dosis, til at udglatte dine rynker. Kombinationsbehandling af bekymringsrynken, giver et mere sammenhængende og balanceret uperface (øvre ansigt).

Rynkebehandling med botox

Injektionsbehandling med botulinumtoksin, som mange også kender som “Botox”, er i dag én af de allermest populære behandlinger mod panderynker. Grunden til at botox er så populært at anvende til rynkebehandlinger, er dets evne til at få udvalgte ansigtsmuskler til at slappe af. Ved at slappe af i bestemte ansigtsmuskler, sørger man for at huden ikke kan trække sig sammen på en bestemt måde. Ved behandling af panderynker injiceres en smule botox ind i panden, over øjenbrynene, hvilket forhindrer musklerne i det område at trække sig sammen.

Fordele ved botox

  • Behandlingen er hurtig og smertefrit.
  • Ingen down time.
  • Giver et naturligt look, mindre tungt og mere frisk ansigt.
  • Kombinationsbehandling af bekymringsrynken, giver en længere effekt, da flere områder der bliver behandlet samtidig.
  • Kan medvirke lindring af spændingshovedpine.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af legitimerede læger og sygeplejersker.
  • Behandlingen er særdeles effektiv.

Botox (botulinumtoksin)

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med botox.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off