Gummy Smile / rygerynker

Drømmer du om at kunne smile trygt, uden dit tandkød bliver synligt når du smiler? -og/eller ønsker du at være foruden rygerynken over læben?

null

Hvad er gummy smile?

Gummy smile er en betegnelse for når tandkødet bliver meget synligt, når man smiler. Årsagen hertil er, at man har en overaktiv muskel i overlæben, som gør at ens tandkødet bliver blottet, når man smiler eller taler.

Smilet er en stor del af vores personlighed. Hvis ens smil ikke lever op til ens forventninger, kan det gå en på. En overaktiv muskel i overmunden kan medføre at tandkød og tænder bliver mere fremhævet, hvilket de færreste ønsker.

Hvad koster behandling af gummy smile?

Pr. behandling

fra 1 500 SEK
993 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Hvad er rygerynker?

Rygerynker er en betegnelse for rynker som viser sig på overlæben. Rygerynker har i de fleste tilfælde den negative effekt, at de får mange til at se ældre ud, end man egentligt er. Årsagen til disse rynker er typisk rygning, over-aktivet i musklen eller når man anvender sine læber når man taler, griner, smiler og spiser.

Kombinationsbehandling med ikke-permanent filler kan være nødvendigt og giver desuden en mere sammenhængende og balanceret resultat.

Behandlingsmetode

Når det kommer til gummy smile eller rygerynker, er botox en af de mest populære behandlinger. Grunden til at botox er så populært er, at det effektivt får de små muskler til at slappe af.

Fordele ved botox

  • Behandlingen er hurtig, smertefri og effektivt.
  • Ingen down time og uden bivirkning.
  • Giver et naturligt look.
  • Reducerer rynker på kort tid.
  • Kombinationsbehandling med andre områder, giver en længere effekt og et bedre resultat.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af legitimerede læger og sygeplejersker.

Botox (botulinumtoksin)

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med botox.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off