Smilerynker (kragetæer)

Smilerynker opstår med alderen og er svære at komme uden om.

Fremhævning af rynkerne ved visse ansigtsudtryk, kan for nogle være en god ting. For andre mennesker, kan rynker omkring øjnene dog få dem til at virke ældre end de virkelig er, hvilket de færreste er interesseret i.

null

Hvad er smilerynker?

Smilerynker opstår, fordi man laver de samme bevægelser i ansigtet, herunder smiler. Smilerynker ved øjnene kaldes også i daglig tale for “Crows Feet”, men de kan også opstå omkring munden eller på næsen, fordi man typisk rynker på næsen, når man smiler. Disse rynker kaldes alle for mimiske rynker. På dansk kaldes rynkerne kragetæer, fordi de stråler udad fra øjnene, hvilket skaber indtryk af kragetæer.

Hvad koster behandling af smilerynker?

Pr. behandling

fra 2 600 SEK
1.721 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Kombinationsbehandling af brynløft og/eller kaninrynker, også kaldet “bunny lines”, giver et mere sammenhængende og balanceret midface.

Rynkerne opstår fordi huden mister sin elasticitet med alderen. Allerede i starten af 20’erne, vil der opstå begyndende rynker. Det er svært at undgå at få smilerynker på naturligvis, særligt hvis man er en smilende person.

Selvfølgelig skal man ikke undgå at smile. Der skal altid være plads til et smil og latter, da smilet er en del af livet og skaber et sjovere liv. Ved behandling af smilerynkerne, mister du ikke mimikken, men siger farvel til linjerne og rynkerne.

Botox behandling af kragetæer

Er du træt af dine smilerynker, er den nemmeste, bedste og mest populære metode at behandle kragetæer, ved brug af Botox-behandling, der indeholder botulinumtoksin. Ved injicering af botulinumtoksin, reduceres rynkerne på en effektiv og nænsom måde. Behandling med botox er en metoder, der gennem de sidste mange år har vist sig at være meget effektiv. Det kan også være værd at overveje, hvorvidt du skal forebygge rynkerne med botox.

Fordele ved botox

  • Behandlingen er hurtig og smertefrit.
  • Ingen down time og uden bivirkning.
  • Giver et naturligt look, mindre tungt samt en mere frisk ansigt.
  • Reducerer rynkerne markant, på kort tid.
  • Kombinationsbehandling af andre områder giver en længere effekt, da flere områder bliver behandlet samtidig.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af legitimerede læger og sygeplejersker.
  • Behandlingen er særdeles effektiv.

Botox (botulinumtoksin)

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med botox.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off