Face lift

Drømmer du om et ansigtsløft eller en fyldigere, friskere og mere ungdommeligt ansigt? Kender du ikke rigtigt dig selv længere når du ser dig i spejlet, ser du træt ud, har ansigtet mistet volumen, og føles det som at huden er blevet mindre elastisk og blevet tynder

null

Hvad er et face lift?

Der er tre grundlæggende aspekter der skal evalueres ved ansigts vurdering; morfologi (struktur og ydre form), balance og symmetri. Skønheden i personens ansigt bestemmes af harmonien i proportioner og symmetri. Resultatet heraf er ​​et attraktivt og smukt ansigt. Disse kriterier forr skønhed, stammer helt tilbage fra oldtidshistorien. Når man kigger på den Egyptiske dronning, Nefertiti, er hun er beskrevet som et skønhedsikon og en af ​​de mest magtfulde kvinder, der har inspireret os gennem århundreder.

Hvad koster Face Lift med fillers?

Pr. behandling

fra 9 500 SEK
6.287 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Nefertiti var Egyptens anden mest berømte dronning (efter Cleopatra, selvfølgelig) og hustruen til Akhenaten (formelt kendt som Amenhotep IV), der kom til tronen i 1352 f.Kr. og regerede i 17 år. Nefertitis skønhed er gået i historien som referencepunkt for skønhed. Hun tog hendes skønhedsrutiner alvorligt og er beskrevet som en der havde en yndefuld lang hals, elegant buede bryn, et perfekt proportioneret ansigt og mandelformede øjne.

Ansigtssymmetri og harmonien i proportioner i ansigtet kan have en positiv indflydelse på ansigtets tiltrækningskraft for både mænd og kvinder. Med alderen eller ved vægttab, mister man som regel meget fedt og volume i ansigtet som medfører at ens ansigt “falder ned”. Som resultat ser man træt ud, sur ud, ked af det, nedsunket sant ældre end man endelig er. Dette kan afhjælpes ved hjælp af et face lift.

Psst! Afhængig af behovet, kan en kombinationsbehandling med Liquid lift (botox) give et bedre resultat, ansigts harmoni og længere holdbarhed.

Face lift med filler

Sculpting og face lift udføres med ikke- permanent filler. Nøgleingrediensen i denne type filler er hyaluronsyre; et stof, der allerede er naturligt forekommende i kroppen, som hjælper med at tilføje volumen og hydrering af huden.

Filleren placeres under huden og i vævet. Den tilføjer volumen og fyldighed i de dybe linjer i ansigtet. Det er unikte ved behandlingen er foruden volume, at behandlingen også stimulere kroppens kollagenproduktion. I det kroppens egen kollagen udglatter linjer og rynker, vil resultaterne være langvarige, hvilket fører til den bedste hud og volumen, man kan opnå.

Filler kan føre til fantastiske resultater. Mange kender til injektionsbehandlinger der giver rynkereducerende resultater, men det kan også hjælpe med at forme ansigtet. Når den kosmetiske injektion er blevet udført af en sundhedsfaglig ekspert, vil du være i stand til at opnå ønsket ansigtskonturer, rette eller endda forme udseendet i ansigtet, herunder løft. Ved hjælp af denne behandling bliver uddybningerne i huden udlignet, og det får ansigtet til at se ungdommelig og fyldigere ud.

Fordele ved filler

  • Relativt lille indgreb, ingen downtime.
  • Hurtigt og effektivt metode men stor forskel for dit udseende.
  • Giver en naturligt look og resultat.
  • Giver mere frisk og ungdommelig udseende.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af leg. sygeplejersker eller læger.

Ikke-permanet filler

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med filler.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off