Filler behandling

Vores autoriseret og erfarne sundhedspersonale hjælper dig fremhæve din skønhed og genvinde dit ungdommelige look, ved hjælp af injektionsbehandling med ikke-permanent filler.

null

OmrĂĄder der kan behandles med Fillers:

Fillers

Fillers af høj kvalitet

Vi anvender Teosyal og Juvéderm som er markedsledende ikke-permanente filler produkter og af højeste kvalitet.

Behandling af dybe rynker, ar og læber

Injektionsbehandling med ikke-permanent filler anvendes for at bevare, gendanne eller forbedre dit udseende. En filler-behandling kan tilføre volumen, f.eks. ved læbeforstørrelse eller korrigering af skæve læber/smil, ændre øvrige ansigtets konturer og udglatte dybe rynker eller linjer. De mest almindelige behandlingsområder er ansigt, hals og hænder. Resultatet giver et fyldigere, glattere og ungdommeligt udseende.

Hvad er fillers?

Ved injektionsbehandling anvendes en ikke-permanent filler, der er en gennemsigtig gel bestående af hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre findes allerede naturligt i kroppen samt i hudens bindevæv, men hvor kroppens egen hyaluronsyre holder i 24 timer, har den filler vi injicere en holdbarhed på 6-24 måneder. Hyaluronsyren hjælper med at binde hudens naturlige fugtbalance samt øger hudens fasthed og elasticitet. Injicering af filler øger tilmed mængden af ​​kollagen og elastin i huden, hvilket giver et frisk og ungdommeligt udtryk.

Fillers er en af de mest populære æstetiske behandlinger, bl.a. fordi behandlingen giver umiddelbart resultat, straks efter behandlingen. Behandlingen indebærer lav risiko og meget begrænset rekonvalescens.

For en at opnår et optimalt resultat kombineres behandlingen ofte med botulinumtoksin (botox). Filler kan også kombineres med andre behandlinger, herunder laser og/eller plastikkirurgi af f eks. øjenlåg.

  • Man bliver mødt i receptionen af søde og smilende personale, og som gør at man allerede fra starten af føler sig tryg. Jeg havde bagefter fornøjelsen af behandlerens yderst professionelle væsen, som gjorde mine læber kysseklare. Maya er virkelig grundig og hun slipper dig ikke før resultatet er perfekt. Tak, I er de bedste!
    Christina Petersen

Konsultation

Inden behandling skal du til en obligatorisk konsultation. Hvis du efter udført konstulation ønsker at fĂĄ udført behandlingen, skal der bookes en ny separat tid til selve behandlingen, hvilket skal være minimum 48 timer efter udført konsultation, jf. gældende lovgivning i Sverige. De 48 timer kaldes ogsĂĄ “betænkningstid” og er gældende for alle injektionsbehandlinger.

Behandling

Inden behandling udfyldes en journal og der tages før-billeder og verificeres hvad der skal behandles.

Behandlingen tager ca. 20-60 minutter afhængig af antal ml. og behandlingsområde. Den ikke-permanente filler injiceres i bestemte områder, hvilket tilføre volume og/eller reducerer dybe fuger/rynker. Filleren injiceres med en lille tynd nål og de fleste fillers indeholder et bedøvende middel kaldet lidocain, hvilket lindre smerten ved behandling. Såfremt du har en lav smertetærskel, tilbyder vi supplering med lokalbedøvelse i form af lidocain creme.

Op til 65% af resultatet ses med det samme, hvorefter den fulde effekt kan ses efter 2-4 uger efter behandlingen, afhængig af kroppens anatomi og indtagelse af væske. Effekten af behandlingen har en holdbarhed på 6-24 måneder.

Efterkontrol

2 uger efter behandling skal du til en obligatorisk efterkontrol.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off