Halsrynker

Halsen afslører ofte personens alder.

Halsen er det stadig forsømt i mange hudpleje rutiner. Halsrynker -/eller linjer er forårsaget af en kombination af naturlig aldring og de daglige aktiviteter, vi udøver. Du er sandsynligvis blevet advaret om, hvis man ned nedprioritere halsen og manglende anvendelse af hudplejeprodukter, herunder rens og fugtidscreme, kan medføre linjer og rynker på halsen.

null

Dybe halsrynker

Horisontale linjer på din hals er forårsaget af de samme faktorer, der forårsager rynker på andre områder af dit ansigt. Forværring af hudens fundament, sammen med indsnævring af muskler under huden, fører til at huden folder sig og rynker, som over tid vil sætte sig fast.

Hvad koster behandling af halsen?

Pr. behandling

fra 3 200 SEK
2.118 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Fænomenet “tech-hals”

Den øgede brug af mobile enheder har ført til et fænomen kendt som tech-hals. Vi bøjer hovedet ned og folder huden på nakken, mere end nogensinde før. Det er sandsynligt at denne adfærd har bidraget til en stigning af nakkerynker, som typisk ses hos yngre patienter. Der er også andre faktorer der har indflydelse på hvordan din hals ældes, herunder f.eks. solskader, rygning og hudfarve. Såfremt huden er beskadiget, fungerer kollagen og elastin i huden ikke optimalt, og huden kan ikke modstå rynke eller “hoppe tilbage” fra at folde.

Kombinationsbehandling med laser eller botox, kan give en et bedre resultatet. Drøft evt. dine ønsker og din forventninger med os, hvor vi til en konsultation, sammen lægger en plan for din behandling.

Behandling

Filler injiceres med forsigtighed, direkte i vandrette linjer. I det huden er tynd og der er så meget bevægelse i nakken, kan det føre til klumper. Teknikken kræver både den korrekte type af ikke-permanent filler, såvel som den korrekte dybde ved injektions, ellers opnås ikke en glat hud. Det er derfor vigtigt at injektionen bliver udført af en specialist med særlig ekspertise inden for injektionsbehandling. Ydermere er det som altid vigtigt, at patienten efterfølgende følger alle instrukserne, efter behandlingen er udført.

Fordele ved filler

  • Den overordnede procedure er meget hurtig.
  • Ingen downtime.
  • Hurtigt og effektivt metode, men udgør en stor forskel for dit udseende.
  • Øjeblikkelig og langvarigt resultat.
  • Giver en naturligt look.
  • Giver mere frisk og ungdommelig udseende.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af legitimerede læger eller sygeplejersker.

Ikke-permanet filler

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med filler.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off