Kæbelinje / V-shape

Filler kan virke temmelig skræmmende, hvis du er ny inden for emnet, men kan ændre dine ansigtskonturer og fremhæve det smukke udtryk, uden downtime.

null

Kæbelinjen

Kæbelinjen er et interessant emne. Nogle af os har en smuk kæbelinje, andre har dobbelt hage (uanset vægt) og nogle af vores kæber begynder at falde med tiden, tusind tak tyngdekraften! Alle kæber kan drage fordel af lidt fremhævning og contouring ved brug af filler.

Hvad koster behandling af kæbelinje?

Pr. behandling

fra 3 700 SEK
2.369 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Maskulinitet og femininitet

Konturen af ​​kæbelinjen kan ændre hele udseendet på ansigtet. En stærk kæbe er ofte forbundet med både maskulinitet og femininitet samt ungdom og skønhed. For patienter der har en naturligt “svag” kæbe eller tegn på sagging kæber og overskydende fedt i nedre ansigt og nakke, kan muligheden for at opnå en mere struktureret kæbe være tiltalende. Endnu mere spændende er evnen til at nå dette mål, uden at gennemgå en invasiv kirurgisk procedure.

Når den udføres korrekt af en leg. og erfaren sygeplejerske eller læge, kan denne banebrydende teknik gøre en mærkbar forskel for og langvarige flotte resultater for patienter, der søger en stærkere og mere markeret kæbe. Hver behandling er skræddersyet til den enkelte patient og giver udsende et mere markeret look, mens du stadig ser naturlig ud.

Psst! Kombinationsbehandling med filler i øvrige områder af ansigtet, herunder kinder og hage, kan afhængig af behovet, give et bedre resultatet og længerevarende resultat.

Markering af kæbelinjen

Man kan fremhæve og markere utrolig mange ting i ansigtet med filler, det er ganske imponerende. En tydelig markering af kæbelinjen, giver et boost af kant til ansigtet. Kan udføres på både kvinder og mænd og skaber enten et maskulin eller feminin udtryk. Brug af filler til at forbedre ansigts forholdene, definition og kontur, skaber naturlig æstetisk harmoni samt hjælper med at forbedre hudens struktur, tone og hydrering. Behandlingen involverer omhyggelig injicering af filler.

Fordele ved filler

  • Relativt lille indgreb, ingen downtime.
  • Hurtig og effektiv metode, men en stor forskel for dit udseende.
  • Giver et naturligt look og resultat.
  • Giver mere v-formet ansigt (v-shape).
  • Behandlingerne udføres udelukkende af legitimerede læger eller sygeplejersker.

Ikke-permanet filler

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med filler.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off