Læber

Drømmer du om at få kysselæber eller ønsker du at få dine læber korrigeret? Der kan være mange af grunde til, at du ønsker få dine læber korrigeret. Det kan være f.eks. størrelse, asymmetri eller alderen der trækker mundvigene ned af.

null

Hvad betyder dine læber?

Vores læber er hele tiden i fokus når vi kommunikerer med omverdenen. Læberne et af de features i ansigtet, der tiltrækker allermest opmærksomhed. Ofte kan hele vores sindstilstand aflæses på mundens udtryk, og så gør det heller ikke noget, hvis nogen ønsker kysse på dem.

Læber er en del af vores personlighed og betegnes som en del af vores sensualitet. Fra naturens side er der desværre ikke mange af os der er udstyret med fyldige og markerede læber. Efterhånden som vi bliver ældre, forsvinder volumen i læberne, afgrænsningen bliver mere uskarp og vi får rynker omkring læberne. Særligt rygere er udsatte. Det kan betyde at når man anvender evt. læbestift, kan det lægge sig i rynkerne som får læberne til at se mindre pæne ud.

Hvad koster filler til læber?

Pr. behandling

fra 3 200 SEK
2.118 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Hvad er filler?

Ikke-permanent filler er en gel hovedsageligt bestående af hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen, bl.a. i hudens bindevæv. Gelen injiceres med en tynd nål i læbernes væv, og bidrager til øget volumen samt en mere markeret læbekant, såfremt dette ønskes. Filler i læberne kan både anvendes hvis man ønsker at supplere sine egne læber med mere volumen, men også hvis læberne med årene har mistet noget af sin fylde, og man ønsker at genskabe det look man havde førhen. Filler i læberne behøver ikke at virke overdrevet, det er muligt at skabe et helt naturligt look, hvis det er det man ønsker.

Fordele ved filler

  • Hurtig behandlingsmetode, med lidt down time.
  • Giver en naturligt look og resultat samt mere fyldige og symmetriske læber.
  • Holder fra 6 – 12 måneder.
  • Giver en mere balanceret og sensuelt læber.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af legitimerede læger eller sygeplejersker.
  • Hurtigt effekt af behandlingen.

Ikke-permanet filler

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med filler.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off