Mundvige

Smilet er en vigtig del af ens personlighed og charme. Nedadgående mundvige får ofte en til at se mere sur og trist ud. De færreste ønsker at se sure eller triste ud, da det kan have en virkning på ens selvforståelse og selvværd.

null

Mundvigen

Med alderen mister man fedtvæv og volumen, herunder volumen i mundvigen, hvilket resultere i bl.a. nedadgående mundvige eller en såkaldt “sur mund”. Mange ønsker et pænt og naturligt smil, men en nedadvendte mundvige kan medvirke til, at man ser ældre ud end man føler sig.

Hvad koster behandling af mundvige?

Pr. behandling

fra 2 600 SEK
1.665 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Førstehåndsindtrykket er essentielt

Socialt kan det også have uønskede konsekvenser, at man ser sur eller trist ud, især når man møder nye personer på ens livsvej. Når man møder nye personer for første gang, i forbindelse med f.eks. jobsøgning, dating, nye relationer etc., er førstehåndsindtrykket essentielt. Her hjælper det ikke at man ser trist og sur ud, når man ikke er det. De fleste mennesker ønsker at vise den bedste version af dem selv, og fremhæve de gode aspekter.

Kombinationsbehandling med filler i kindben, ved behov, kan give et bedre resultatet og mere vedvarende resultat.

Behandling med filler

Behandlingen giver et friskere og gladere udseende, uden at det vil bemærkes at noget er injiceret i din hud. Den ikke-permanente filler injiceres i vævet med en lille tynd nål, der øger volumen under huden, således mundvigen vendes opad, uden at ændre ansigtsmimikken.

Fordele ved filler

  • Relativt lille indgreb.
  • Hurtig og effektiv metode, men en stor forskel for dit udseende.
  • Giver et naturligt look og resultat.
  • Giver mere frisk og gladere udseende.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af legitimerede læger og sygeplejersker.

Ikke-permanet filler

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med filler.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off