Næse

Der er mange, der er kede af deres næse og drømmer om, at den skal se anderledes ud. Få din drømme næse, uden kirurgi.

null

Næsens betydning

Næsen er et centralpunkt i ansigtet, og er noget som alle lægger mærke til. Der er mange der er kede af deres næse og drømmer om, at den skal se anderledes ud. Nogle har en stor næse, andre har en lillebitte “opstoppernæse”, mens andre igen har et “bump” på næsen.

Hvad koster behandling af næsen?

Pr. behandling

fra 2 600 SEK
1.721 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Der findes mange forskellige måder at få rettet op på næsen. Den metode de fleste kender til er plastikkirurgi. Men ved operation, hvor der gøres kirurgisk indgreb, skal man ofte bruge lang tid på at komme sig efterfølgende. Det er et stort indgreb at få opereret sin næse.

En anden metode der ofte anvendes er, at få injiceret filler ind under huden. Det er et meget mindre indgreb, der heller ikke koster lige så mange penge som operationer, og har tilmed kortere helingsprocess. Det kan derfor være en god ide for at få lavet en korrektion med filler. Fillerbehandling af næsen er blevet mere populær at anvende, frem for traditionel operationelt indgreb.

Til forskel fra operation, kan man med filler få udført et lille indgreb og få ens drømme næse enten mere lige, så man får rettet bumpet ud, eller man kan give næsen noget mere fylde, hvis man har en meget spids og tynd næseform.

Psst! Kombinationsbehandling med botox for næserynker, også kaldet “kaninrynker” kan give et bedre resultatet.

Næsekorrektion med filler

Filler er en substans, der er nem at sprøjte ind under huden. Den kan være med til at forme dit udseende, så du kan komme til at se ud, som du gerne vil. Filler sprøjtes ind under huden og er derfor et langt mindre indgreb end operation, men med filler opnås ofte samme effekt og giver et lige så flot resultat.

Fordele ved filler

  • Hurtigt behandlingsmetode, med lidt down time.
  • Giver en naturligt look og resultat samt en mere symmetrisk og lige næse.
  • Holder 6-12 måneder.
  • Giver en mere balanceret ansigt og profil.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af legitimerede læger eller sygeplejersker.
  • Behandlingen er særdeles effektiv.

Ikke-permanet filler

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med filler.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off