Tear trough

Synes du at du har fået mørke rander under øjnene? Mange oplever at det kan få en til at se mere træt ud, selvom at man har sovet godt.

null

Hvorfor opstår mørke rander?

Tear trough eller bedre kendt som rander under øjnene, kan associeres med flere forskellige ting. De hyppigste årsager til misfarvning under øjnene kan være genetik, væskemangel, vitaminmangel, træthed eller alderen.

Hvad koster behandling af tear trough?

Pr. behandling

fra 4 200 SEK
2.684 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Resultatet er at de underliggende blodårer ses mere tydeligt igennem den meget tynde hud der findes i området. Mange oplever også at hæve under øjnene, hvilket er forårsaget af væskeophobninger, der giver skygger og således får området under øjnene til at se endnu mørkere ud.

Træthed og manglen på søvn gør huden omkring øjnene hævet, irriteret og slap. Vand er lige så vigtigt, så husk at drikke nok vand, og det skal være alm. vand, ikke sodavand eller juice, der er fyldt med sukker der også belaster huden. Hold også lidt igen med saltet, da det får kroppen til at ophobe vand.

Mangler på vitaminerne K, C, E eller B12 samt antioxidanter, vil ofte det medføre mørke rander under øjnene.

Specialist på tear trough: I det området og behandlingen er kompleks, har vi gjort til et af vores specialområder. Vi er eksperter i at behandle renderne under øjet med filler og har udført tusindevis behandlinger af denne type behandling.

Psst! Kombinationsbehandling med botox for rynker under øjet samt smilerynker ved behov, kan give et bedre resultatet.

Behandling med filler

Filler er en gel hovedsageligt bestående af hyaluronsyre. Gelen injiceres med en tynd nål i vævet og bidrager til øget volumen, som kompensere for tab af fedtvæv. Det vigtigste ved denne behandling er, at filleren bliver lagt korrekt i vævet, da det ellers kan give den omvendte effekt, herunder poser under øjet eller få de mørke rander til at se mere blå/mørke ud.

Fordele ved filler

  • Hurtigt behandlingsmetode, med lidt down time.
  • Giver en naturligt look og resultat.
  • Giver mere frisk og ungdommelig udseende.
  • Holder op til 24 måneder.
  • Giver en mere balanceret ansigt.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af legitimerede læger og sygeplejersker.
  • Behandlingen er særdeles effektiv og gør stor forskel for dit udseende.

Ikke-permanet filler

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med filler.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off