Hovedpine / migræne

Lider du af migræne eller spændingshovedpine, og præges din hverdag af dette?

Ved injektionsbehandling med botulinumtoksin, specielt rettet mod spændingshovedpine og/eller migræne, får du en hverdag tilbage uden smerter og gener.

null

Typer af hovedpine

Der findes flere typer af hovedpine, herunder migræne og spændingshovedpine. Til disse komplekse problemstillinger, findes forskellige behandlingsformer. Den specifikke behandlingsform vurderes individuelt af vores kompetente behandler.

Hvad koster behandling af hovedpine?

Hovedpine / migræne

fra 3 200 SEK
2.049 DKK*

* Anførte beløb i DKK er omregnet fra SEK ud fra aktuelle valutakurs.

Migræne vs. spændingshovedpine

Spændingshovedpine opleves i langt de fleste tilfælde som anfald af hovedpine. Det er en jævnligt tilbagevendende smerte, der opleves som en prikkende og trykkende smerte. Smerten er som regel mild til moderat i styrke, og forværres ikke af fysisk aktivitet.

Migræne er en halvsidig, dunkende, anfaldsvis hovedpine, som kan ses i alle aldre. Det medfører overfølsomhed, for næsten alle udefrakommende påvirkninger, især lys og lyd. Migræne opleves derfor ofte aftagende eller i mildere grad, ved ophold i et mørkt og stille lokale. Migræne forekommer med kvalme og/eller opkastninger. Hovedpine kan have en varighed fra timer til flere døgn. Migræne er mere end “bare” hovedpine. Det er en kompleks neurologisk tilstand, som kan påvirke hele kroppen og give mange symptomer, såsom hovedpine. Migrænens smerte opstår, fordi nervetrådene omkring blodkarrene bliver ekstra følsomme. Det betyder at blodets normale puls i visse blodårer, føles som en intens dunkende smerte.

Hvordan virker botox mod hovedpine?

Botulinumtoksin, også kaldet “botox”, er et middel som blokere nervesignalet til musklen. Når botox injiceres, får den får musklen til at slappe af. De seneste studier viser dog at botox også blokerer smertesignaler og dermed har positiv effekt på hovedpine. Den eksakte mekanisme er endnu ikke klarlagt.

Konsultation

Inden behandling skal du til en obligatorisk konsultation. Såfremt det ønskes og der er booket tilstrækkelig tid, kan behandlingen udføres straks efter.

Behandling

Inden behandling udfyldes en journal, der tages før-billeder og verificeres hvad der skal behandles. Behandlingen tager ca. 15-40 minutter, afhængig af behandlingsområdet. Botox injiceres i bestemte områder afhængig af hovedpinetypen. Injicering foregår med en lille tynd nål, hvor der kan oplevelse lidt smerte.

Det tager som regel 2-12 dage før den fulde effekt kan ses, alt afhængig af kroppens anatomi. Herefter har effekten af behandlingen en holdbarhed på 2-4 måneder. Behandlingen skal gentages hver 12. uge for, at undgå at få tilbagefald. Der kan forekomme blå mærker, lidt hævelse og rødme som forsvinder hurtigt.

Efterkontrol

2-3 uger efter behandling skal du til en obligatorisk efterkontrol, hvor der tages stilling til om behandlingen har fået fuld effekt. Såfremt det ikke er tilfældet, vil du få op til 2 touch up gratis.

Botox (botulinumtoksin)

Såfremt du fortsat har uafklaret spørgsmål til emnet, kan du med fordel læse mere på vores underside for behandling med botox.

without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off