Ärr / akne-ärr

Få genoprettet en pæn hud og slip af med dine ar og/eller acne-ar. Ved injektion af filler reduceres de ar på kroppen du ønsker være foruden.

null

Acne kan virke afskrækkende

Akne kan for de fleste virke afskrækkende nok at få i sig selv, men faktisk kan en akne ramt hud over længere periode efterlade akne-ar og således få en permanent effekt, der for mange opleves som et langvarigt mareridt. Ar kan påvirke individets selvværd og forårsage en stor frustration hos dem, der lider af dem, hvilket påvirker meget mere end den daglige interaktion med mennesker. Det kan være svært at tro, men stress fra acne-ardannelse kan ødelægge en persons selvtillid med skadelige virkninger på deres professionelle, romantiske og sociale liv.

Når acne-udbruddet trænger dybt ind i huden, beskadiges både huden og vævet under den. Efterhånden som acne renser ud, prøver kroppen at reparere denne skade. Under helingsprocessen producerer kroppen kollagen som er et stof, der giver huden støtte. Hvis kroppen producerer for lidt eller for meget kollagen, vil huden danne ar.

Hvad koster behandling af ar / acne-ar?

Pr. behandling

fra 3 200 SEK
2.049 DKK*

Halvt ansigt (1x laserbehand.)
Pris pr. behand. 3-6 behandlinger kræves

1 600 SEK
1.024 DKK*

Hele ansigtet (1x laserbehand.)
Pris pr. behand. 3-6 behandlinger kræves

2 600 SEK
1.665 DKK*

Psst! Kombinationsbehandling med laser eller botox kan giver en et bedre resultatet.

Du vil under din konsultation tale med en sunhedsfaglig person, hvor I sammen drøfter dine ønsker og din forventninger, således vi sammen kan lægge en plan for dit behandlingsforløb.

Hæmmer kommunikationen

En af de vigtigste aspekter ved ens udseende er ansigtet. Vores ansigt spiller en stor rolle i hvordan vi kommunikerer, udtrykker os og endda hvordan vi vurderer hinanden. Når acne rammer, kan vores ansigter imidlertid hurtigt forvandles fra et attraktiv aspekt til en byrde som skjules for resten af ​​verden, hvad enten det er et enkelt bums eller en fuldstændig opblussen ansigt.

Der er mange muligheder for behandling af acne-ar

AEnten kan behandlingen bestå af enkeltstående behandling ved brug af filler, eller kan filleren kombineres med laser. Afhængig af arrets struktur og type.

Ikke-permanent filler er en fantastisk måde at behandle acne-ar, og potentielt slippe af med arrene. Acne-ar behandles ved at indsætte en nål under huden, bevæge nålen frem og tilbage for at nedbryde de fibrotiske tråde i acne-arret og derved frigive arets spænding og lade huden stige, hvorefter man fylder arrene ud.

Laserbehandlinger stimulerer ikke kun ny kollagenproduktion, men galvaniserer også huden for at generere sundere væv og ny celleomsætning. For mild, moderat og svær acne-ar / ardannelse og misfarvning, kan lasere give flotte resultater.

Fordele ved filler

  • Relativt lille indgreb, ingen downtime.
  • Hurtigt og effektivt metode, men en stor forskel for dit udseende.
  • Giver et naturligt look/resultat og mindsker ar / acne-ar.
  • Giver mere frisk og ungdommelig udseende.
  • Behandlingerne udføres udelukkende af leg. kosmetisk sygeplejerske eller læge.
without
https://www.noirbym.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.dk/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off